2435 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Eki 26, 2021 12:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi
Benim icin hic fark etmiyor,oyumu 17 ye versem cunku cogunuz 17 istiyor
- Sal Eki 26, 2021 5:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Saat13. Tesekkur ederim
- Sal Eki 26, 2021 5:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bence 14-15 arası olmalı
- Sal Eki 26, 2021 6:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hocam saat 13 olursa günlük çıkan dizilerin çoğunu ertesi gün seyredeceksin, yani bunun bilincindesin değil mi ?
- Sal Eki 26, 2021 7:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ankete sabah 09-10-11-12 saatlerini de eklesek 09 oy verecek çok kişi olacak sanırım.Arkadaşlar önce açıklamayı lütfen dikkatlice okuyup oyumuzu öyle verelim.Saat 13 bence çok çok erken özellikle benim gibi yabancı dizi izlemeyi sevenler için.Günlük güncellemenin saat 13 olması demek dizileri bir gü...
- Sal Eki 26, 2021 8:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Oyumu 17 olarak verdim ama 18 bile olabilir bence. Sonuçta evde olan çok kişi olsa da işten çıkıp eve gelip uygulamayı açan kişi sayısı daha çoktur. Akşama ne kadar güncel olabilirse o kadar iyi olur. Parse süresi ne kadar ona da bağlı ama 17-18 makul duruyor
- Sal Eki 26, 2021 8:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eki 26, 2021 8:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ayrıca ana sayfaya vizyon filmler gibi bir başlık eklenemez mi? Sadece yeni çikan vizyona girmiş filmleri görsek.. Venom,testere.sessiz bir yer 2,nefesini tut 2 vb.. .. Son eklenen filmler kısmı çok karışık duruyor.. 30,40 yıl oncesinin filmlerini bule görüyoruz. Bu olmasın demiyorum Ama secenek ola...
- Çrş Eki 27, 2021 4:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Son posttaki arkadasa katiliyorum vizyon filmler gibi bi secenek yapabilirmisiniz dizilerdede ornek veriyorum dunyada en cok izlenen dizilere ayri baslik gibi suan ona bi baslik gelmiyor aklima :d bu arada 17 de olursa guncelleme harika olur ertedi gun izlemeyiz.
- Çrş Eki 27, 2021 7:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git