2435 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen dkc44
Çrş Ara 15, 2021 10:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Haklısınız ama imkansız değil 😊 koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar😊 belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence 😊 bu arada ben de yüklü yani duyum değil 😊
gönderen cyberrx
Cum Ara 17, 2021 3:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm -arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı -favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uyg...
gönderen Kofebade
Cmt Ara 18, 2021 9:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Iptv dünya kanallari

Teşekkürler listeler geldi. Emeğinize sağlık 👍👍👍
gönderen ahmettamoglu
Pzr Ara 19, 2021 6:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.12.2021)

Merhaba, Seyirturk Kodi'nin 3.31.3 sessiz güncellemesinden sonra raspberry pi libreelec kodi 18.9 da bulunan seyirturk eklentisi çalışamıyor. Eklentiyi kaldırıp yeniden kurmama rağmen sonuç değişmedi. kodi log'unda aşağıdaki hatayı veriyor: ERROR: Unable to find plugin ERROR: GetDirectory - Error g...
gönderen tayf65
Pzr Ara 19, 2021 6:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

merhaba
saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...