2435 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş Ara 15, 2021 10:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Haklısınız ama imkansız değil koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence bu arada ben de yüklü yani duyum değil
- Prş Ara 16, 2021 8:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Ara 17, 2021 3:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm -arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı -favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uyg...
- Cum Ara 17, 2021 9:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Ara 18, 2021 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Ara 18, 2021 9:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Iptv dünya kanallari
Teşekkürler listeler geldi. Emeğinize sağlık
- Pzr Ara 19, 2021 6:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.12.2021)
Merhaba, Seyirturk Kodi'nin 3.31.3 sessiz güncellemesinden sonra raspberry pi libreelec kodi 18.9 da bulunan seyirturk eklentisi çalışamıyor. Eklentiyi kaldırıp yeniden kurmama rağmen sonuç değişmedi. kodi log'unda aşağıdaki hatayı veriyor: ERROR: Unable to find plugin ERROR: GetDirectory - Error g...
- Pzr Ara 19, 2021 6:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
merhaba
saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...
saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...
- Pzr Ara 19, 2021 8:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Ara 20, 2021 8:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git