ellerinize saglik usta.
süpersiniz.
2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Nis 09, 2020 9:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Nis 09, 2020 10:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
slm hocam kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra uygulamaya giriş yapamıyorum takilip kaliyor.bende amazon fire stick 2 var eskiden oluyordu update gelmeden önce. kodide oluyor problem yok sadece androide olmuyor.giris vede sifre vermessem normal calisiyor.bilgilendireyim dedim saygilariml...
- Cum Nis 10, 2020 12:50 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
tengildet yine harikasın. Yerli dizilerin eklenmesi çok iyi olmuş. İzlediğim yerli dizinin son bölümünü başka portallarda aramış ama bulmama rağmen linkler kırık yada yoktu. seyirTURK'de "yerli diziler" bölümünü ve izlemek istediğim son bölümünü görünce müthiş sevindim. Teşekkürler.
- Cum Nis 10, 2020 12:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
yeni güncelleme daha iyi olmuş iptv bölümü radyolar tek kısımda toplanabilir iptv kanallarda aşırı yiginma yerine bir iki menüde ulaşmak daha iyi uygulamanın yükünü hafifletir ayrıca gömülü mx player olabilir onun yanında dlna gömülü filmlerde ekrana sigdirma 16.9 vs gibi özelliklerde eklenebilir ko...
- Cum Nis 10, 2020 8:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yerli filmler
Yerli filmler ve diziler için çok teşekkür ederim.Ellerinize sagilk.
- Cum Nis 10, 2020 8:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv kanalları
Kanal D iki gündür yok.
- Cum Nis 10, 2020 11:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK android TV boxtan ilk görüntüler
Teşekkürler deneyeyim ama en sağlıklısi Puffin diye düşünmüştüm.
- Cmt Nis 11, 2020 2:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK android TV boxtan ilk görüntüler
Opera dışında buyuk bir bölümü sorun çıkarıyor.en iyisi OPERA
- Cmt Nis 11, 2020 2:15 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv kanalları
Ben android in gorumundense kodiyi daha çok beğendim.en azından bütün kanallar ve filmler sıralı ve yanında açıklamalı ve en önemlisi boyut olarak buyuk olduğundan sorun yaşamıyorum ne bileyim androidinde oyle olmasi güzel olurdu
- Cmt Nis 11, 2020 5:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Prision break
Prison. Break Olmazssa olmaz diye dusunuyorum bu harika platfrom icin ayrica tesekkur ederim