2435 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr Nis 10, 2022 12:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.04.2022)
Merhaba, Kendi İpTv kısmında kanal değiştirdikten sonra ekrana çıkan player ile ilgili kısımlar, yani play pause ikonları, zaman çubuğu vb. gibi bunları görmesek olmaz mı? Ekranda bir süre kalıyor bunlar ve rahatsız edici. Kanal değiştirmeye bile engel oluyor. Bu kısımda kanal değiştirdiğimizde ekra...
- Pzr Nis 10, 2022 9:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Nis 11, 2022 9:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Nis 11, 2022 10:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Izlemeye Devam Et Hk
O zaman ya benım kullandıgım versiyon eski yada sız yanlıs bılıyorsunuz cunku son ızledıgım dızı sekmesıne gırdıgım de cıkan en son bolum sııralaması ıle gorunuyor ızledıgım son bolum degıl uygulamanında guncelleme kısmı acık cevap ıcın tekrar tesekkur.
- Sal Nis 12, 2022 12:05 am
- Foruma Git
- Konuya Git
O zaman ya benım kullandıgım versiyon eski yada sız yanlıs bılıyorsunuz cunku son ızledıgım dızı sekmesıne gırdıgım de cıkan en son bolum sııralaması ıle gorunuyor ızledıgım son bolum degıl uygulamanında guncelleme kısmı acık cevap ıcın tekrar tesekkur. Merhabalar, resimde de göreceğiniz üzere, son...
- Sal Nis 12, 2022 12:46 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.04.2022)
Merhaba ,Amazon firestick teki lite ve HD cihazlardaki sorun gönderinizdeki 1 resim gibi.
- Sal Nis 12, 2022 9:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Nis 13, 2022 8:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Nis 13, 2022 11:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Acıklama ıcın tekrar tesekkurler ama bende tam olarak ondan bahsedıyorum ben android tv de ızlıyorum belkı tv uygulamsından kaynaklı olabılır ızledıgım dızılerın sıralamasında herhangı degısıklık olmuyor bır sızınde bahsettıgınız gıbı bır dızının 2.sezonunun 10. bolumunu ızledıysem son olarak o sez...
- Prş Nis 14, 2022 8:07 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.04.2022)
Merhaba, bir isteğim olacak mümkünse. Kendi iptv kısmından çıkarken bir uyarı gelmesi mümkün müdür? yüklenmesi uzun sürüyor iptv listesinin, bazen yanlışlıkla geri tuşu ile çıkmış oluyoruz. tekrar yüklenmesi zaman alıyor. "Kendi iptv kısımından çıkıyorsunuz !!! Evet / Hayır" şeklinde bir u...