Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2461 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen maho35
- Çrş Haz 01, 2022 11:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bakan Koca açıkladı: Vaka sayıları artık haftalık açıklanacak
Sağlık Bakanı Koca, vaka sayılarının artık günlük değil haftalık olarak açıklanacağını duyurdu.
- gönderen maho35
- Prş Haz 02, 2022 7:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Çrş Haz 01, 2022 11:33 pm
Maho dostum, ilk günlerden bu yana yılmada, usanmada bu bilgileri bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Ben hergün takip ettim ve sayıları bu konudan öğrendim her gün eminim ki bir çok dostumuzda buradan takip etmiştir.
rica ederim usta insallah yardinci olmusumdur.
- gönderen fb_44
- Cmt Haz 11, 2022 1:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Üstadım merhabalar. IPTV bölümünde, IPTV8.klasöründe olduğu gibi diğer IPTV klasörlerinde de kanalları ileri geri götürüp getirmek mümkün olabilir mi diye sormak istedim. Aksi durumda klasöre gir çık kanal seç uzun ve sıkıcı iş oluyor. Teşekkür ederim, kolay gelsin [emoji106] Redmi Note 9S cihazımd...
- gönderen sahilkentli
- Pzt Haz 13, 2022 12:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba. Seyirturk android uygulamasında sizden ricam hız ayarlamasını değiştirirmisiniz. S20 ultra kullanıyorum üst kısımdan bilgidirm çubuğunu aşağı çekip bakmamız gerekiyor 0.75 de kalıyor tekrar hızlandırmak için haraketler düzgün çalışmıyor. Popup yapabilirseniz sıkıntısız kullanabiliriz diye d...
- gönderen fb_44
- Cum Haz 24, 2022 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
TRT1 de Salı günü ilk bölümü yayımlanan Balkan Ninnisi adlı diziyi eklemeniz mümkün olabilir mi? Teşekkür ederim [emoji106]
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- gönderen maho35
- Sal Haz 28, 2022 9:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın, 84 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Arkın, Eskişehir'in bir köyünde doğdu, yokluk içinde büyüdü. Çok çalışkandı, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. Doktor oldu. 1963 yıl...
- gönderen deşarj
- Sal Haz 28, 2022 1:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Allah Rahmet eylesin.Yeşilçamın çok sevdiğim oyuncularından birini daha kaybettik.