30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı
2433 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Ağu 30, 2022 12:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Eyl 03, 2022 10:10 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Sağlık Bakanlığı haftalık Kovid-19 verilerini açıkladı
https://i13.haber7.net/haber/haber7/bigmanset/2022/35/saglik_bakanligi_haftalik_kovid_19_verilerini_acikladi_1662157690_3664.jpg haftalık Koronavirüs Tablosu "covid19.saglik.gov.tr" sitesinden açıklandı. Buna göre, 15-21 Ağustos'ta 80 bin 20 kişinin testi pozitif çıktı, 231 kişi yaşamını ...
- Pzt Eyl 12, 2022 1:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android box kodi seyirtürk sorunu
Merhaba vip üyeyim önceden pc kodi kullanıyordum seyirtürk programında sorun yoktu .Android box aldım kodiye seyirtürkü yükledim çok yavaş çalışmaya bazı filmleri açmamaya başladı sonra seyirtürk apk sını yükledim kodidekinden çok saha hızlı çalışıyor android tvbox kodide uyum sorunumu var Tapatalk ...
- Pzt Eyl 12, 2022 1:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
merhaba android seyirtürk programında açılışta filmler diziler favoriler içerikleri gelmemeye başladı sistem ayarlarından seyirtürk verileri temizledim seyirtürk programını tekrar açıp sıfırdan tekrar vip üye girişini yaptım öyle düzeldi sadece bilgi vermek istedim
- Sal Eyl 20, 2022 6:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.09.2022)
@tengildet hocam Üye girişi yaptıktan sonra izlemeye devam et kısmındaki dizileri veya filmleri kaldırmak için bir seçenek koyar mısın? Mevcut seçenekler arasında izlendi olarak işaretle var ve maalesef benim işimi görmüyor. Nasıl görmüyor işinizi? Kalkmıyor mu listenizden? şu olabilir ilk izlendi ...
- Cum Eyl 23, 2022 9:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: IpTv
Kolay gelsin. IPTV izlerken yayın donuyor, sanırım Buffer ile ilgili bir sorun var, s905x3 işlemcili güçlü sayılabilecek bir android box kullanıyorum. Yayını kapatıp açınca bir süre daha izlenebiliyor fakat sonra yine donup kalıyor. Nasıl çözebiliriz?
- Cmt Eyl 24, 2022 6:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yıllar, Ülkeler ve Stüdyolar filtreleri
Ben e-posta kullanmıyorum lakin ihtiyaç olunca girip bakıyorum şu anda baktım teşekkür ederim cevap da vermişsiniz umarım bu kışın bu problemi güzel bir şekilde birlikte hallederiz şimdiden emeğinize ve elinize kolunuza sağlık ekip arkadaşlarınıza da çok teşekkürler şu ana kadar herhangi bir sıkıntı...
- Cmt Eyl 24, 2022 11:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni bölümü çıkan dizilerin bildirilmesi.
Öncelikle merhabalar bu olayı tam anlayamadım ve bulamadım şöyle mi oluyor yani şu anda yeni çıkan bir dizi ben bu cihana sığmazam yerli dizilere giriyorum ona tıklıyorum ondan sonra dizinin 1 bölümü çıkıyor ona da tıklıyorum yukarıda favori kısmı var ona ekle dediğimde sonra 2 bölümü çıktığında ba...
- Pzr Eyl 25, 2022 9:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizi İsteği
Ben dizilla sitesinden 5.sezon 3.bölümü izledim demekki telif yememiş henüz.Uygulamada dizipub linki var sadece ama çalışmıyor.Hadi 6 ayda bir temizlendiğinden orada duruyor eyvallah.Dizilla linki neden verilmiyor?
- Pzt Eyl 26, 2022 11:35 am
- Foruma Git
- Konuya Git