2433 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Eyl 26, 2022 12:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsang Q60 tv seyirturk yukleme
Demeyin oyle...baktim sag solda ip adresleri felan giriliyor ama onlar kalkmis artik. Pek bilgim yok bu konularda ama bi yolunu bulan olmustur dedim. Android tv almadigima cok pisman oldum simdi..
- Pzr Eki 02, 2022 3:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
film oynatma sorunu
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten s...
- Çrş Eki 05, 2022 7:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizi İsteği
Merhabalar. ATV'de salı günü ilk bölümü yayınlanan BEN BU CİHANA SIĞMAZAM adlı diziyi ekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hatırlatmanız için teşekkürler. Yarın 13:30 dan sonra uygulamadan kontrol edebilirsiniz. Üstadım merhabalar, kolay ge...
- Pzr Eki 09, 2022 10:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İp tv videolarda ses cıkmaması
Teşekkürler bekliyoruz
- Cmt Eki 15, 2022 1:41 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bartın maden ocağında patlama
Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan madencilerimize acil şifalar dileriz. #Bartın’da maden ocağındaki patlama sonrası ekipler seferber oldu. Şimdiye kadar 14 işçi hayatını kaybetti, 21 işçi yaralı...
- Cmt Eki 15, 2022 8:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: film oynatma sorunu
Merhaba, 3.45.0 da yine aynı sorun devam ediyor. İyi çalışmalar, Evet bu konuyu atlamışız tamamen banim hatam. Sizin mailinize ve Froum Özel mesajınıza bir link gönderdim. Kodi için indirip eski eklentimizi silin ve bunu kurun. Sorununuz düzelecektir. Sıkıntı olursa yazarsınız. Diğer kullanıcılarım...
- Sal Eki 25, 2022 11:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Halit Kıvanç hayatını kaybetti!
Ünlü gazeteci, sunucu ve yazar Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oğlu Ümit Kıvanç, twitterdan yaptığı paylaşımla duyurdu.
- Cum Eki 28, 2022 10:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Eki 29, 2022 2:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kur...
- Pzt Eki 31, 2022 9:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: IPTV Kendin Liste - Dosyadan Alma
Gözden kaçırmışım. Teşekkürler