2433 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen EVRENAXU
Pzt Kas 07, 2022 11:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Son günlerde bazı sitelere ait videoların açılmaması hakkında. (12.06.2022)

Merhaba, Neredeyse bütün sitelerde bu sorunu yaşıyorum. Medya bulunamadı veya cevap vermeyen video yükleniyor görseli içesinde film izleyemez oldum. Foruma hemen cevap veremiyorum kusura bakmayın. Bence sorun film sitelerinin devamlı uzantı değiştirmesinden dolayı kaynaklanan bir sorun gibi geliyor....
gönderen homers
Sal Kas 08, 2022 11:17 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.11.2022)

Zorunlu güncelleme verilmiştir. İlk mesajı mutlaka okuyunuz. Kodi için sürüm numarası değişmemiş görünüyor ilk mesajda, güncelleme verildi mi? Verildi ise otomatik alamadım , Kodi eklentisini de yeniden mi kurmak gerekecek? Uygulamayı indirdim ve öncekini kaldırmadan kurdum, sorun kalmadı. Teşekkür...
gönderen Acet
Sal Kas 08, 2022 11:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uygulamanızda bulmaya çalışıyordum. Web sitenizdeymiş. Hallettim.Tesekkürler.
gönderen ugurren
Çrş Kas 09, 2022 1:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba kodi seyirturk vpn ile rabbitler açmıyor aynı vpn ile android seyirtürk apk programında açıyor kullanılan Düzenmele Bir kaç deneme ve ön belleği temizledikten sonra açtı fakat stabil değil ve çok bekletiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yeniden kurdunuzmu? Dün bir sorun...
gönderen seven64
Pzr Kas 13, 2022 4:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: adult filmler

ilginiz icin tesekkür ederim, saglikli günler dilerim
gönderen deşarj
Pzr Kas 13, 2022 10:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamada bulunan hatalar

Stüdyo logoları da eklenirmi ustam.
gönderen flypage
Çrş Kas 16, 2022 11:53 am
Foruma Git
Konuya Git

Teşekkürler

Az önce baktım: 17.06.2020 tarihinde SeyirTürk ile tanışmışım. YouTube'da bir tanıtım videosunda duymuştum uygulamayı ilk olarak. Aynı gün üye olup kullanmaya başlamıştım cihazlarımda. 2,5 sene olmuş kullanmaya başlayalı. Bu uygulama ile benzeri onlarca uygulama kullandım android cihazlarımda alter...
gönderen ahmettamoglu
Çrş Kas 16, 2022 2:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.11.2022)

tengildet yazdı:
Çrş Kas 16, 2022 2:05 pm
Kodi 3.48.0 uygulama güncellemesi verildi.
Bazı kritik hatalar düzeltildi.
3.48.0 da sorun çözüldü. Çok teşekkürler.
gönderen homers
Çrş Kas 16, 2022 2:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Oyuncu kadrosu gösterme özelliği

Öncelikle herkese merhaba. Seyirtürk kullanıcısıyım severek VIP olarak kullanıyorum. Ancak uygulama da ihtiyaç duyulan bir eksiklik var ilginize sunmak istiyorum. Filme tıkladığımızda oyuncu kadrosunu görmek çok önemli. Film hakkında o anda bilgi sahibi olmak için yada bazı filmleri sırf o oyuncu v...
gönderen homers
Cmt Kas 19, 2022 11:42 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.11.2022)

[email protected] yazdı:
Cmt Kas 19, 2022 12:17 am
Idircek yeri bulamdim
İndirmek için forum sayfasının üst satırındaki ""hızlı bağlantılar" yanındaki bağlantıyı kullannın.