2433 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen DV61
Prş Oca 12, 2023 10:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Medya Bulunamadı

Genel geçer bir kuraldır: popüler film ve diziler çabuk telif yerler ve kaynak sitelerden kaldırılırlar. Bahsettiğiniz medyada bunlardan biri. Teşekkür ederim. Peki bu kaynaklar kaldırılsa yada sizlere rapor edebilsek kaynak pasif olduğuna dair. Her seferinde acaba bu sefer çalışacak mı veya bahset...
gönderen Phozel
Pzr Oca 15, 2023 9:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 07.01.2023)

Demişsiniz ama 13.01.2023 te iki güncelleme birden verildi. Merhaba ilk olarak hemen ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Seyirtürk ile aralık ayında tanıştım ve çok beğendiğim için sırf destek olmak amaçlı bir yıllık abonelik aldım onu belirtmek isterim. Bütün ihtiyaçlarımı karşılayan ...
gönderen homers
Cum Oca 20, 2023 11:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.01.2023)

Merhaba, KODI versiyon 20 de seyirturk hata vermekte ama 19,1 versiyonda sıkıntısız çalışmakta. Önbelleği de temizledim ama sonuç yok. Bizde hem kodi 20 de hemde 18 de deniyoruz bir sıkıntı yok. eklentiyi kodi içinden silin. Repomuzdan yeniden kurun. Dediğinizi uyguladım ama malesef gene çalışmamak...
gönderen homers
Cmt Oca 21, 2023 12:54 am
Foruma Git
Konuya Git

Dediğinizi uyguladım ama malesef gene çalışmamakta. Girmiyor bir türlü. Repoya mı giremiyor, eklentiyi kurdunuz rklentiye mi giremiyor. Eklenti kurulu ve giremiyor ise eklenti sürümü nedir? Repo ya girmekte kurulum yapılıyor. 3.57.0 seyirturk sürümü - KODI 20 - Google Tv 12 sürüm. İki farklı cihazd...
gönderen fb_44
Cmt Oca 21, 2023 6:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Dizi İsteği

Merhabalar. TRT 1 de yeni başlayan AL SANCAK dizisini eklemeniz mümkün müdür acaba? Teşekkür ederim. Kolay gelsin [emoji106]

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderen simirnatvbox
Pzt Oca 23, 2023 8:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

3. veritabanınıza filmlerin URL'lerini gömerken bir sütun daha ekleyip genre'nin o kısma elle girilebileceğini düşünmüştüm. Filtreleme en kolay o şekilde yapılabilirdi. İlk öneriyi yaparken aklımdan geçen de buydu. genre zaten olmalı yoksa nasıl süzerdik :). Ama uygulamaların veya forumda İstatisti...
gönderen osmanke
Prş Oca 26, 2023 1:13 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Hayırlı Kandiller seyirTURK ailesi

REGAİB KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Resim
gönderen bluebey
Prş Oca 26, 2023 2:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Özellik ekleme isteği

Filtreleme kısmına dublaj özelliği eklemek mümkün müdür acaba. Örnek olarak animasyonlardan 7,5 üstü puanlı ve sadece türkçe dublaj olan filmleri süzmek istiyorum. Diğer türlü dublaj olmayan filmler de listeleniyor ve benim yumurcak posteri görünce izlemek istiyor ve dublaj olmayınca kıyameti koparı...
gönderen Haticeoz
Prş Oca 26, 2023 8:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 26.01.2023)

Merhaba arkadaşlar. Guncellemeden sonra en çok kullandığım özellik olan IPTV de ses iki kez geliyor. Tum kanallarda böyle. Ses iki kez yankı şeklinde geliyor ki izlenecek gibi değil. Bu konuda bir şeyler yapabilir misiniz Uygulamayı kaldırıp yeniden kurar mısnız? tamam yapip size tekrar bilgi veric...
gönderen Haticeoz
Prş Oca 26, 2023 8:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 26.01.2023)

tengildet yazdı:
Prş Oca 26, 2023 8:20 pm
@ Haticeoz
bildirdiğiniz hata için bir düzeltmemiz olacak ama uygulama güncellemesi gerekebilir.
Forumdan duyuracağız.
Biraz önce silip tekrar yükledim.
Sonuç aynı maalesef.
Guncelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Kolay gelsin.