2433 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen maho35
Çrş Mar 08, 2023 11:44 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Dünya Kadinlar günü kutlu olsun.
gönderen twilightened
Çrş Mar 15, 2023 2:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.

Bu sorunu Wisdom Share bir televizyonda yaşadım. Kodi 20'yi kaldırıp tekrar kurdum. Medya erişim iznine OK dememe rağmen dosyaları yine görmedi. Ben de Kodi 19'u tekrar kurdum. Onda sorun çıkmıyor.
gönderen Mersis
Çrş Mar 15, 2023 8:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Wednesday

Şimdi baktım bende dizi var.
gönderen maho35
Cum Mar 17, 2023 11:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

18 Mart Çanakkale zaferi

Çanakkale savaşlarının unutulmaz kahramanı, Anafartalar Grup Komutanı Mustafa Kemal'in başarısı ilerde başlayacak Ulusal Kurtuluş Savaş'ımızın kaynağı oldu. Bağımsızlığımızı savunmak, yurt topraklarımızı korumak için yapılan savaşlar kutsaldır. Çanakkale, Ulusal Kurtuluş Savaşımız kutsal destan sava...
gönderen gsbuurak
Sal Mar 21, 2023 7:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulama Mail Hatası

Mailimin farklı bir kullanıcı adına eklendiğini farkettim. Problem çözüldü teşekkürler.
gönderen maho35
Çrş Mar 22, 2023 2:06 am
Foruma Git
Konuya Git

Hayırlı Ramazanlar

Resim
gönderen homers
Cum Mar 24, 2023 4:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk android

Giriş yapamıyorum nasıl üye olmam gerekiyo Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti göreceksiniz, bu artı işaretlerinden birine basınız. Açılan pencerede dilediğiniz kullanıcı adını ve şifrenizi veya dilerseniz forum kullanıcı adı ve...
gönderen tworun
Sal Mar 28, 2023 3:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Diziler

Kendi sorumu kendim cevaplıyorum arkadaslar benim gibi hata yapanlar icin silmedim direkt ana sayfadan girerseniz favorilere hangi bolumdeyseniz normal olarak oranın favorilerini goruyorsunuz dizi icinde dizi bolumune once giris yapmanız daha sonra favorilere bakmanız gerekiyormus :mrgreen:
gönderen arhavili
Prş Mar 30, 2023 3:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.

Çözdüm.calisiyor simdi