2432 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen superas
Prş Eki 05, 2023 7:51 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 22.09.2023)

Mesela şu an GEN V adlı dizide, ahsoka adlı dizide bu sorunu yaşıyorum.
Teşekkürler, iyi günler.
gönderen deşarj
Cmt Eki 07, 2023 3:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 06.10.2023)

Ben akşam 2 tane dizimi bu kaynaktan sorunsuz izlemiştim.Hafta sonları yurtdışı çıkışları daha zayıf olduğundan sanırım.Şimdi bahsettiğin diziyi açtım sorunsuz oynatıyor.Önbelleği temizleyip tekrar deneyin bence.
gönderen deşarj
Pzr Eki 08, 2023 11:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Neden?Ben kullanıyorum.Benim gibi çok kullanan da vardır elbet.Siz kullanmayın lütfen mecburiyetiniz yok.
gönderen superas
Pzt Eki 09, 2023 7:43 am
Foruma Git
Konuya Git

aynı şekilde gen v adlı diziyi o yabancı kaynaklar sayesinde seyredebiliyorum.
gönderen yakamoz01
Pzt Eki 09, 2023 3:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yabancı kaynakları ben de sıklıkla kullanıyorum. Bazen giruntu kalitesi kat ve kat daha güzel oluyor,istemeyen kullanmaz. Fazla kaynak eklendi diye uygulamanın kalitesine neden gölge düşsün ki...
gönderen homers
Pzt Eki 16, 2023 12:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları

sayın yönetici o dediğini denedim olmadığı için buraya çözüm amaçlı yazdım. ayrıca vip üyenizim ama sistemsel bir sıkıntı var ve çözümünüz yok gibi. Yöneticinin belirttiği gibi sorun Kodi 20 ile ilgili, seyirTURK reposu ile ilgili değil. Herhangi başka bir repo kurmak istediğinizde de aynı sorunu y...
gönderen Dizikolik
Prş Eki 19, 2023 2:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba, bir geri bildirimde bulunmak istiyorum, gereği yapılır mı bilmem yine de görüş belirtmek istedim. Daha önce arama bölümünü tıklayınca hemen karşımıza çıkıyordu şimdi tıkladığımızda arama geçmişimiz çıkıyor. Bunu ayarlar bölümüne alınırsa daha iyi olur, isteyen böyle ayarlara gidip geçmişini...
gönderen homers
Prş Eki 19, 2023 5:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba, bir geri bildirimde bulunmak istiyorum, gereği yapılır mı bilmem yine de görüş belirtmek istedim. Daha önce arama bölümünü tıklayınca hemen karşımıza çıkıyordu şimdi tıkladığımızda arama geçmişimiz çıkıyor. Bunu ayarlar bölümüne alınırsa daha iyi olur, isteyen böyle ayarlara gidip geçmişin...
gönderen Dizikolik
Cmt Eki 21, 2023 10:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

@homers , ileride tekrar yazıp arayabiliriz sürekli karşımıza çıkmasına gerek yok arama geçmişinin. Genelde bulamadığım olursa tekrar aradığım olmuyor. O pencere daha uygun bir yere taşınabilir. @tengildet , madem gerekli ise bunu dublaj ve kişi arama penceresinin oraya alınabilir veya dizi/film böl...