2432 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Prş Ara 14, 2023 6:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında

Bildirimlerde ara ara sıkıntı bende de oluyor ama genelde tüm bildirimleri alıyorum.Botların linkleri nasıl neye göre aldığını merak ediyorum.Örnek olarak bugün çıkan Polonya komedi dizisi 1670 isimli diziyi gösterebilirim.Bu dizi kaynak sitelerimizden DiziBox,Dizilla ve Dizilab da olmasına rağmen b...
gönderen homers
Prş Ara 14, 2023 6:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi.

Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
gönderen deşarj
Prş Ara 14, 2023 7:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

homers yazdı:
Prş Ara 14, 2023 6:56 pm
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi.

Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse.
gönderen homers
Prş Ara 14, 2023 7:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi. Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum. Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse. Botlar nasıl davranıyor ben de tam bil...
gönderen alpseyir
Pzr Ara 17, 2023 2:33 am
Foruma Git
Konuya Git

Seyirtürk Stremio Eklentisi Mümkün mü ?

Seyirtürk altyapısı kodi de kurulabiliyor ve kullanılabiliyor, stremio hem arayüzü hemde platform çeşitliliği açışısından oldukca yeterli ve seyirtürk altyapısı bir eklenti olarak bir şekilde bağlanabilirse vip üyeler için çok kullanışlı olabileceğini düşünüyorum ? Yönetim böyle bir çalışma yapmayı ...
gönderen homers
Prş Ara 21, 2023 1:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk apk otomatik güncelleme

Bildiğiniz üzere seyirturk çok sık güncelleniyor. Bazı arkadaşların kutusuna yüklüyorum ama güncelleme de zorlanıyorlar. Acaba otomatik bir güncelleme sistemi olamaz mı? Yani biz gerekli izinleri ayarlayalım, eğer otomatik güncelleme seçili ise varsa otomatik güncelleniyor desin yüklesin. Zaten öyl...
gönderen maho35
Pzr Ara 31, 2023 12:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yeni Yılınız kutlu olsun.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.
gönderen vedat4678
Pzr Ara 31, 2023 10:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeni Yılınız kutlu olsun.

mutlu ve saglikli yillar dilegiyle selamlar
gönderen Mersis
Pzt Oca 01, 2024 12:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeni Yılınız kutlu olsun.

2024 yılı herkese bol para getirsin. 🫠