2432 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen birali
Çrş Oca 24, 2024 10:46 am
Foruma Git
Konuya Git

Bu Metni Seviyorum.....

Bu çok doğru 😊 "Başarı her zaman inandığın şey değildir. " Mesele ünlü olmak değil, Ne zengin ne de güçlü. Başarı sabah yataktan kalkıp mutlu olmaktır Gün içinde ne yapacağımız hakkında, O kadar mutluyum ki uçup gidiyor gibi Sevdiğimiz insanlarla çalışmak. Başarı, dünyayla bağlantı kurmak ...
gönderen homers
Cum Şub 02, 2024 7:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 202.02.2024)

insurrection yazdı:
Cum Şub 02, 2024 5:57 pm
O izni çoktan verdim zaten daha önceki bir çok güncelleme yi sorunsuz kurdu. Taki bu güncelleme çıkana kadar.
Hafıza doluluk sorunu olabilir mi? Öyle değilse
Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim.
gönderen insurrection
Cum Şub 02, 2024 7:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 202.02.2024)

Hafıza da boş alan yeterince var. Artık uygulamayı silip yeniden yükleyicem.
gönderen tombul
Pzt Şub 05, 2024 6:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

kodi plugin

vu solo openpli 8,3 imaj attım . kodi silindi seyirturk yukliyecem .enigma2 kodi plugin ipk veya dosya lazım.hiç bir yerde bulamadım. yardımcı olurmusunuz. veya seyirturk enigma2 plugin vardı eskiden şimdi niye yok.
gönderen deşarj
Sal Şub 06, 2024 3:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: kodi plugin

vu solo openpli 8,3 imaj attım . kodi silindi seyirturk yukliyecem .enigma2 kodi plugin ipk veya dosya lazım.hiç bir yerde bulamadım. yardımcı olurmusunuz. veya seyirturk enigma2 plugin vardı eskiden şimdi niye yok. Sorunuzu anlayabildiysem tavsiyem cihazınıza içinde kodi eklentisinin olduğu bir im...
gönderen hakan2200
Çrş Şub 07, 2024 5:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: ÖNEMLİ !!! Android APK sının zorunlu manuel güncellemesi ve site adresi değişikliği hakkında.

Usb ile yükleme şansı olmayanlar.
Aşağıdaki tarayıcıyı yükleyerek, seyirturk sitesinden apk yı indirip kurabilir.

Resim
gönderen homers
Prş Şub 08, 2024 2:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: medya bulunamadı çaresi

çok filmde medya bulunamadı diyor . var mı çaresi. teşekkürler Bulamadığınız medyalar kaynaklardan silinmiş olabilir. O nedenle bir çaresi yok. Kaynağın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ancak bulamadığınız medyaları kaynak sitesinde izleyebiliyorsanız bir kodlama hatası olabilir. Bu durumda ...
gönderen memi33m
Çrş Şub 14, 2024 4:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 13.02.2024)

Tengildet usta chaturbate çalışmıyor bi baksanız