2430 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Ağu 01, 2024 8:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
Omega'yı kaldırıp Leia sürümüne döndüm artık hocam. Zaten Omega'da YT eklentisi de sıkıntılıydı videolar donuyordu bende Leia sürümlü APK vardı yedekte onu kurdum ardından backup restore yaptım her şey geri geldi, sorunsuz çalışıyorlar.
- Prş Ağu 08, 2024 8:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.07.2024)
Selam, avatar the last airbender insanlı olan dizinin üzerine 1.sezon 8.bölümden sonra çizgi film olan avatar eklenmiş. Teşekkür ederiz kolay gelsin.
- Sal Ağu 13, 2024 7:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
Diger konuda da sordum Superonline TV+Pro kutuya nasıl kurabilirim? Kodi va ama ona kurmayı beceremedim. Cihaz hakkında detaylı bilgim yok. Superonline ürün tanıtım sayfasından gördüğüm kadarıyla bi usb girişi var. Cihaz uygulamaları arasında bir "dosya yöneticisi" var ise , seyirTURK apk...
- Pzt Ağu 26, 2024 7:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
Verdiğiniz detaylı bilgi için teşekkür ederim. Sorunu belirleme açısından gayet açıklayıcı oldu. Türkiyede üretilen uygun fiyatlı Android tvlerde maalesef bu durum var. Yani webvview ın yüklü olmaması yada eski sürümde olması. Bu durumda cihazınızın oynatabilmesi için filmlerin adreslerinden filmle...
- Çrş Ağu 28, 2024 6:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Verdiğiniz detaylı bilgi için teşekkür ederim. Sorunu belirleme açısından gayet açıklayıcı oldu. Türkiyede üretilen uygun fiyatlı Android tvlerde maalesef bu durum var. Yani webvview ın yüklü olmaması yada eski sürümde olması. Bu durumda cihazınızın oynatabilmesi için filmlerin adreslerinden filmle...
- Çrş Ağu 28, 2024 10:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
Cevaplar için teşekkürler. Cihazda KODI var ama bir türlü kuramadım. Tekrar deniyeyim. Ciahzla PC arasında bağlantı kuramadım. Öyle bir seçenek var mı Enigma cihazlar gibi onu da bilmiyorum. Android işletim sistemi ile pc arasında bağlantı pek mümkün olmuyor. PC nize indirdiğiniz kodi reposunu bir ...
- Çrş Ağu 28, 2024 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bende de durum bu. İstenenleri yaptım ama olmuyor malesef. Televizyonum Yumatu Android tv
- Cum Ağu 30, 2024 10:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Ağu 30, 2024 2:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Bayramımız kutlu olsun.Nice Bayramlara hep birlikte inşallah.