2430 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş Ara 04, 2024 10:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yavaşlık
2.nesil Mibox kullanıyorum yaklaşık 40 favori içerik var bende yavaşlık falan yaşamıyorum.
- Çrş Ara 04, 2024 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ram derken....Mibox ; 2 ...Yeni aldigim Homatics 4 ram bu arada..Yani ram konusunda sorun yok..Yalnız şunu hissettim .Mi'ye göre biraz daha hızlı gibi..Sadece birkaç saatlik izlenimim... Favorilerde bu kadar çok film dizi olmasına gelince ,dediğim gibi ben siteyi neredeyse tamamen Favorilerden kulla...
- Prş Ara 05, 2024 12:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Önemli bir detay;Sitede aramalarda örneğin bir tür seçtiniz ve sadece yabancı filmleri getir dediğinizde sorun yok..Sadece yab.filmleri getiriyor.Ok..Sorun ; " Favorilerde sadece yabancı filmleri getir "dediğimde bu filtre çalışmıyor hem yabancı hem yerlileri getiriyor..
- Prş Ara 05, 2024 2:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Evet düzelmiş.Teşekkür ederim.
- Prş Ara 05, 2024 5:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Çırak Dizisi
Tabii platformunda yayınlanan ÇIRAK dizisini ekleyebilir misiniz? Kaynak sitelerde bulunuyor.
Şimdiden teşekkürler
Ayrıca bende premium üyelik aldım. Forumdaki nickim normal görünüyor. O kadar sorun değilde turuncu görünse fena olmaz
Şimdiden teşekkürler
Ayrıca bende premium üyelik aldım. Forumdaki nickim normal görünüyor. O kadar sorun değilde turuncu görünse fena olmaz
- Pzt Ara 16, 2024 1:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Vip özelliklerim aktif değil
Bilgilerinizi gizledim. Bu şekilde paylaşmanız sağlıklı değil.cosenemoglu yazdı: ↑Pzt Ara 16, 2024 1:10 pmMerhaba bugün VIP Aktivasyonu için size dekontu gönderdim fakat henüz aktivasyon gerçekleşmedi, konu hakkında yardımızı rica ederim.
****@***.com
kullanıcı Adı: ****
olarak geçiyor. Teşekkürler
- Pzt Ara 16, 2024 2:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Vip özelliklerim aktif değil
açık görünüyor özellikleriniz (kullanıcı rengimiz vip rengi) ama gene de yönetime İlettim , uygulamaya giriş yapmış olmanız halinde açılacaktır.cosenemoglu yazdı: ↑Pzt Ara 16, 2024 2:05 pmPeki sorunume nerede dile getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
- Sal Ara 17, 2024 9:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirtürk üyesi olmak istiyorum yardım
forum üyesi oldum ama programa hiç üye olmadım olabilirmiyim Elbette uygulamaya da üye olabilirsiniz, İster burada kullandığınız parola/eposta ve kullanıcı adı ister başka bir parola/eposta ve kullanıcı adı ile uygulamayı kullanacağınız cihaza kurduktan sonra ücretsiz üyelik oluşturabilir, arzu ede...
- Cmt Ara 21, 2024 12:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirtürk kodi için minnettarım
Bilgisayarım sizin sayenizde android TV oldu teşekkürler heryerde bu videoları paylaşıyorum seyirtürk için çabalıyorum
- Cmt Ara 21, 2024 1:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk kodi için minnettarım
Ekranınızı çok güzel özelleştirmişsiniz. Çok beğendim. Paylaştığınız için ayrıca seyirturke verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. https://odysee.com/android-tv-skin-android:0 https://player.odycdn.com/api/v3/streams/free/android-tv-skin-android/0dc169f6040326fc5a515f23fdfa2a9ea4aeb272/d3d15e....