Çok teşekkür ederim ilginiz için.kodiyi tekrar kurdum. Seyirturk u tekrar yükledim. Açıldı.
Ne oldugunu sormuşsunuz Seyirturk ekran açmıyor ortada yuvarlak devamlı dönüyordu.
Selamlar.
2481 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Eki 02, 2025 6:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Eki 03, 2025 9:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
Teşekkürler ilginiz icin. Bakıyorum dediklerinize.
- Cmt Eki 04, 2025 5:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Ne yapsam olmuyor.
Keşke zip dosya güncellenmesi yapıldığında 3.70.4, eski zip dosya ya, 3.70.3.zip e geri dönebilsem veya böyle bir seçenek olsa, yükleyebilsem.
Beklemekten başka çarem yok.
Beklemekten başka çarem yok.
- Pzt Eki 06, 2025 10:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Görme Engelliler İçin Nota Okuma Cihazına Teknofest’te Bronz Madalya
TEKNOFEST 2025, 17-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda binlerce teknoloji tutkunu, öğrenci ve akademisyeni bir araya getirdi. Etkinlikte dikkat çeken projelerden biri de müzik dünyasından geldi. Müzik prodüktörü ve ses mühendisi Burak Ayaz, görme engelli bireylerin müzik nota...
- Çrş Eki 15, 2025 1:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Eklenti kendi dosyalarına erişemiyor. Kodiye dosya erişimi izni vermelisiniz. Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "her zaman izin ver" olarak ayarlayın ve uygulama kullanılmıyorsa izinleri kaldır kapalı olsun. Ardından kodiyi başlat...
- Cmt Eki 25, 2025 10:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yaa çok teşekkürler, ben farkında değildim ayrı app olduğunun kodiyle yok yere uğraşıyorum

- Pzt Kas 10, 2025 10:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Kas 24, 2025 7:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Atatürk Şiirleri
YILLAR ÖNCESİNDEN BİR RÜZGAR ESTİ Bir rüzgar esti, yıllar öncesinden İnegöl'deki evimizin bahçesinden Erik ağaçları vardı o bahçede Asmada salkım salkım üzümler Ve bir dut ağacı. * * * * İki uzun kollu adam Kollarını açsalar ve uğraşsalar, Parmakları birbirine değmezdi. Kalındı dut ağacının gövdesi....
- Pzt Kas 24, 2025 7:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Atatürk Şiirleri
ATATÜRK SONUNA KADAR ATATÜRK Ben Atatürk, Atatürk diyenlerdenim. Atatürk demeden hiçbir soruna çözüm bulunamayacağına inanırım. Şu son yüz yılda kim Atatürk demeden hangi sorunu çözmüş? Söyleseler de ben de bilsem. * * * * Atatürk demiyorsa bir kimse Atatürk ilke ve devrimlerinden haberi yoksa Ne ka...