2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr Nis 26, 2020 8:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Ben ivi yükledim fork player oldu
- Pzr Nis 26, 2020 9:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: diriliş ertuğrul
görememişim teşekürler
- Pzt Nis 27, 2020 12:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Merhaba,
Kodi veya uygulama için indirme yada çevrimdışı izleme seçeneği getirilmesi mümkün müdür?
Kodi veya uygulama için indirme yada çevrimdışı izleme seçeneği getirilmesi mümkün müdür?
- Pzt Nis 27, 2020 1:55 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
Usb den kurabilcez dimi olduğunda perşembe günğne keşke yayınlansa 4 günlük sokapa öıkma yasağında ilaç gibi gelir bize Kolay değil ki bu işler keşke mümkün olsa.Yıllardır SeyirTürkten başka Samsung Tizen e destek veren bir uygulama hiçbir zaman olmadı. Tizene Samsung bile destek vermiyor maalesef ...
- Pzt Nis 27, 2020 2:17 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İşlletim sistemleri android olan televizyonlar için yükleme nasıl yapılır?
Arkadaslar Ben sony android tv 55xg8096 aldim seyirturk cok kolay yukleniyor tvye x plore app yukleyin telefonuzada rs datei Manager app yukleyin onedrive de hesap acin telefondan tvye istesiginiz appi yukleyebilirsiniz
- Pzt Nis 27, 2020 5:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
S.a
46.36.218.194 ip adresinde Forkplayer var seyirturk uygulaması orda mevcut uygulamayı güncelleme şansınız var mı? İvi ile falan uğraşmadan
46.36.218.194 ip adresinde Forkplayer var seyirturk uygulaması orda mevcut uygulamayı güncelleme şansınız var mı? İvi ile falan uğraşmadan
- Pzt Nis 27, 2020 11:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Yok hocam ben ilk defa soruyorum
- Sal Nis 28, 2020 11:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: forumun eski müdavimleri ;)
eskiler buraya toplanmis bugün benden
kolay gelsin, emegi gecenlere tesekkürler
kolay gelsin, emegi gecenlere tesekkürler
- Çrş Nis 29, 2020 1:48 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Küçük çoban
https://i.resimyukle.xyz/LdyQS1.jpg Hikaye 1936 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde görevli öğretmenlerin pikniğe gitmeleriyle başlıyor. Öğretmenler piknik yaparken keçilerini otlatan küçük bir çoban çocukla karşılaşır. Çobanı yanlarına davet edip çay ikram ederler ve ismini sorarlar. Küçük çoba...
- Çrş Nis 29, 2020 12:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: forumun eski müdavimleri ;)
evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz... bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı... ilk çarşanba-su 2ci çarşanba-od 3cü olacak-yel(yani hava) 4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak en sonda Novruzun ta kendisi Qardaşım Sərxan necəsən? Səni burada gö...