24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Ayxan2017
Pzr Nis 26, 2020 8:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

Ben ivi yükledim fork player oldu
gönderen titan20
Pzr Nis 26, 2020 9:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: diriliş ertuğrul

görememişim teşekürler :oops:
gönderen burakguzel
Pzt Nis 27, 2020 12:56 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

Merhaba,
Kodi veya uygulama için indirme yada çevrimdışı izleme seçeneği getirilmesi mümkün müdür?
gönderen Turan_Turkaz
Pzt Nis 27, 2020 1:55 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

Usb den kurabilcez dimi olduğunda perşembe günğne keşke yayınlansa 4 günlük sokapa öıkma yasağında ilaç gibi gelir bize Kolay değil ki bu işler keşke mümkün olsa.Yıllardır SeyirTürkten başka Samsung Tizen e destek veren bir uygulama hiçbir zaman olmadı. Tizene Samsung bile destek vermiyor maalesef ...
gönderen mahir-kisaer1979
Pzt Nis 27, 2020 2:17 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: İşlletim sistemleri android olan televizyonlar için yükleme nasıl yapılır?

Arkadaslar Ben sony android tv 55xg8096 aldim seyirturk cok kolay yukleniyor tvye x plore app yukleyin telefonuzada rs datei Manager app yukleyin onedrive de hesap acin telefondan tvye istesiginiz appi yukleyebilirsiniz
gönderen sahilkentli
Pzt Nis 27, 2020 5:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

S.a
46.36.218.194 ip adresinde Forkplayer var seyirturk uygulaması orda mevcut uygulamayı güncelleme şansınız var mı? İvi ile falan uğraşmadan
gönderen canacan
Pzt Nis 27, 2020 11:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

Yok hocam ben ilk defa soruyorum :roll:
gönderen akk67
Sal Nis 28, 2020 11:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: forumun eski müdavimleri ;)

eskiler buraya toplanmis :mrgreen: bugün :cay benden

kolay gelsin, emegi gecenlere tesekkürler
gönderen osmanke
Çrş Nis 29, 2020 1:48 am
Foruma Git
Konuya Git

Küçük çoban

https://i.resimyukle.xyz/LdyQS1.jpg Hikaye 1936 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde görevli öğretmenlerin pikniğe gitmeleriyle başlıyor. Öğretmenler piknik yaparken keçilerini otlatan küçük bir çoban çocukla karşılaşır. Çobanı yanlarına davet edip çay ikram ederler ve ismini sorarlar. Küçük çoba...
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: forumun eski müdavimleri ;)

evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz... bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı... ilk çarşanba-su 2ci çarşanba-od 3cü olacak-yel(yani hava) 4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak en sonda Novruzun ta kendisi Qardaşım Sərxan necəsən? Səni burada gö...