2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt May 02, 2020 3:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Hayirli sahurlar Bende dns degistirmeden arattigimda ivi geldi ve indirdim sorunsuz
- Cmt May 02, 2020 7:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Hiremco'da seyirTURK
Ben internetten yeni 750 tl.ye aldım.Kendim yükledim,gayet kolay.3 adet resim yükleyebildim,daha fazlasına sistem müsade etmedi.Seyir türkün dowload sayfasından Seyırtürk APK sını flaş belleğe yükledim.Aldığım ciaza flaş belleği takıyorsun,cihazı açınca Appinstall diye kısmı tıklayıp açıyorsun,seyir...
- Pzr May 03, 2020 2:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlu olsun.
Taş kırılır, tunç erir. Ama Türklük ebedidir.
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun.
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun.
- Pzr May 03, 2020 11:42 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 3MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tüm TÜRK kardeşlerimizi kutluyorum!
- Pzr May 03, 2020 11:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirtürk tv box favori hakkında
Arkadaşlar mi box kullanıyorum. Apk olarak uygulamayı indirdim çok güzel özellikle kanallar ve uygulamalar kısmında gözükmesi 10 numara olmuş yapanın eline sağlık. Sadece 1 sıkıntım var. Favori kanalina sadece film mi ekleme yapabiliyoruz? Uygulamanın içinden favoriye ekleme yapınca kanal kısmında ç...
- Pzr May 03, 2020 12:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi ...
- Pzr May 03, 2020 10:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
eskiden uygulamanızı kullanıyordum ve harika birşeydi gerçekten şimdi böyle olması üzdü umarım bir yolunu bulursunuz fork player gibi uzaktan yükleyemez miyiz
- Pzt May 04, 2020 1:31 am
- Foruma Git
- Konuya Git
NEYZEN TEVFİK HİÇ
Gayet mütevazidir Neyzen Tevfik,Birgün Hocapaşa Camii’nin tabutluğuna gidip bir tabutun içine girer kapağını üzerine örter ve uyur. Dünya malına zerre tamahı yoktur. Kimseye minneti de yoktur. “Dünyanın en yüksek tahtına da çıksan yine aynı götle oturacaksın” der. Geçmiş günlere yananlara şöyle sesl...
- Pzt May 04, 2020 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Emeğinize sağlık. Çocuklar patron bebek filmini istedi 3 adet dublajını denedim video açıldıktan 1 dk sonra kapandı seyir hatası çıktı ekrana. Close de hata vermedi. Denediğim hata veren linkler webteizle mail.ru, odk dublaj olanlar.
- Pzt May 04, 2020 1:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git