Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Anneler Günü kutlu olsun.!
2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr May 10, 2020 5:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Teşekkür
Merhabalar Tengildet Ustam, Ben 2014-15 yılından beri seyirtürk kullanıcısıydım. O günlerde başınıza gelen talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı, seyirtürkten ve forumdan kopmuştunuz. Öncelikle size büyük geçmiş olsun diliyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç...
- Pzr May 10, 2020 6:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Mi box kurulumu
Mi boxı ve hatta tv yide tamamen fişinden cekip tekrar açtım..Ancak sonuç aynı üstadım
- Pzt May 11, 2020 5:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi????
Favorilere aldığımız dizilerin yeni bölümleri çıktığında Favoriler listemizin üst sırasında yer alması mümkünmüdür?Diziler-Yeni bölümü çıkanlara da bakıyorum elbette ama bazen de gözümüzden kaçıyor.Saygılar.
- Pzt May 11, 2020 6:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
Yeni bir özellik geldiğinde, yeni güncelleme geldiğinde beni yanağımdan öperek haber verme özelliği'de gelecek mi.
- Pzt May 11, 2020 10:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
İşte bu süper olacak.
3 uygulama kullanıyorum o zaman ikisini silerim.
3 uygulama kullanıyorum o zaman ikisini silerim.
- Sal May 12, 2020 1:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
Yeni yazilimda seyirturk durduruldu hatasi duzelicek mi.
Kodi uzerinde sorun yok.
Apk daha hizli ve kullanisli
Kodi uzerinde sorun yok.
Apk daha hizli ve kullanisli
- Sal May 12, 2020 1:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal May 12, 2020 3:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD
WestWorld izleyecek arkadaşlar burada bulamadılar ise Stremio kursunlar. Çok teşekkür ederim kardeşim on numara bişeymiş bu stremio daha önce nasıl haberim olmadı ona yanıyorum. Rica ederim. 😊 İçinde Netflix, Amazon, Hulu, Apple Tv, Walt Disney, HBO vb. Gibi onlarca var. Aradığınız herşey orada. Ül...
- Sal May 12, 2020 4:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.
Yenilikler çok çok güzel bizleri memnun etmek için elinizden geleni her zaman yapıyorsunuz
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. yazılımlarınız çok güzel ben her zaman takdir ediyorum.
o yüzden gözlerinize ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler Saygılar.
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. yazılımlarınız çok güzel ben her zaman takdir ediyorum.
o yüzden gözlerinize ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler Saygılar.