Gayet başarılı oldu program.
Bir ricam var, Rastgele film seçtikten sonra gelen film ekranında Favori(Kalp) ikonu yanına tekrar rastgele film seçme tuşu eklenebilir mi?
Geriye gidip tekrar menüden rastgele film seçmek biraz uzun oluyor.
Teşekkürler.
2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş May 14, 2020 12:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba usta. Kral Şakir diye bir diziye tıkladım ve geri döndüm. Ana sayfada hâla izlemeye devam et diye duruyor. Bir türlü kaldıramadım. Acaba bir yolu var mı?
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- Prş May 14, 2020 12:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
Bu özellik harika oldu. Gerçi ben İPTV fazla izlemiyorum app üzerinden, ama özellik muhteşem. Denedim [emoji1303][emoji294][emoji294][emoji294][emoji294][emoji294]
- Prş May 14, 2020 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ustalar ellerinize emeğinize sağlık.. seyirtürkte ıptv bölümünde arayüzde biraz daha iyileştirme olursa çok güzel olur. Kanal barı sağ veya sol tarafta çıkarsa iyi olur. şuan ekranın tam ortasında yatay şerit olarak geliyor. Birde benim mi box s cihazımda kumanda sağ-sol tuşları kanal değişikliği ya...
- Prş May 14, 2020 11:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
güncellemeyi kurdum emeğinize sağlık yalnız android box üzerine kablosuz usb mouse çalışmıyor şu an önceki sürümde çalışıyordu.box un kendi kumandası çalışıyor sadece.
- Cum May 15, 2020 9:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Teşekkürler.
IMDB kısmında, hatta tüm film ve kategori kısımlarında IMDB puanına göre sıralama yapmak mümkün olabilir mi?
IMDB kısmında, hatta tüm film ve kategori kısımlarında IMDB puanına göre sıralama yapmak mümkün olabilir mi?
- Cmt May 16, 2020 12:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106]
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Cmt May 16, 2020 12:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV Uygulaması Hakkında birkaç öneri
Merhaba android tv uygulaması için birkaç öneride bulunmak istiyorum. Seyirtürk uygulaması harika öncelikle yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ancak içerikleri kontrol için uygulamaya ebeveyn kontrolü tarzı bir özellik ekleyebilirseniz harika olacağını düşünüyorum. Çünkü evdeki çocuklar t...
- Cmt May 16, 2020 1:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106] G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir kaç örnek verirseniz bölüm ve son bilgileri ile kontr...
- Cmt May 16, 2020 4:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Kodi.log dosyasını yüklemeyi başardım zipten kur diyerek de ne yaptım ben şimdi onu bile anlamadım