Slm, Seyirtürk ü tekrar buldugum icin cocuk gibt sevindim.Cok uzun zaman oldu ayrilali,Tengildent Usta da sagligina kavusmustur insallah.
Imkanlari olupta bu Forum un ilerlemesinde emegi gecen herkese cok Tesekkürler.
2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr May 17, 2020 1:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Lg webos tv
Bende Samsung dan LG se gectim olursa cok iyi olur
- Pzr May 17, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Kodi ve apk 'da sonuna kadar gidiliyor.
100'den sonra saymayı bıraktım.
100'den sonra saymayı bıraktım.
- Pzt May 18, 2020 12:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
Merhaba dostlar android box da live channels e seyirtürk ü. M3u url olarak girmek mümkün mü acaba bağış yap linkiyle sembolik bir ücretle m3u linki verilemez mi valla böyle bir çalışma olsa bütün ücretlilerin papucu dama atılır süper olur
- Pzt May 18, 2020 1:36 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
Merhaba dostlar android box da live channels e seyirtürk ü. M3u url olarak girmek mümkün mü acaba bağış yap linkiyle sembolik bir ücretle m3u linki verilemez mi valla böyle bir çalışma olsa bütün ücretlilerin papucu dama atılır süper olur Senin bu dediğin olmaz. Çünkü o zaman @tengildet ustanın eme...
- Pzt May 18, 2020 5:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
Ustalar Seyirtürk ü biraz geliştirelim sırtımızı da sıvazlasın bir arkadaşın dediği gibi yanağımızdan öpsün çay demlesin darı patlatsın.Mesela mikrofon girişi üzerinden ben Star tv dedimmi İptv den söylediğim kanalı açsın yada ismini söylediğimde o filmi yada diziyi oynatmaya başlasın Yönetmeni kim ...
- Pzt May 18, 2020 5:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Bilgilendirme icin Tesekkür ederim
- Pzt May 18, 2020 11:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Lg webos tv
Lg webos tv sabırsızlıkla bekliyoruz
- Sal May 19, 2020 3:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ). 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
- Sal May 19, 2020 11:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git