Forumdaki kullanıcı adı ve şifrem ile uygulamaya girmeye çalışıyorum ama giriş başarısız hatası veriyor.
Düzeltme;;
Sorunu çözdüm.
Giriş başarısız dedikten sonra üye ol dedim ve giriş başarılı dedi.
2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal May 19, 2020 1:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 21, 2020 4:10 am
- Foruma Git
- Konuya Git
İzlemeye devam et sekmesi
Android uygulamasında, İzlemeye devam et sekmesinde yer alan ikonlar, izleme bittiği halde hala orada kalıyor. Bu sekme nasıl temizleniyor.
- Prş May 21, 2020 4:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK Merhaba Arakdaslar, Enigma2 Modelleri (Kodi üzeri) - OCTAGON SF8008 - OCTAGON SF8008m mini - OCTAGON SF4008 Linux Modelleri: (Menüde WEBTV icinde, seyirTURK Logolu) - OCTAGON SX88 - OCTAGON SX88+ - OCTAGON SX88+ SE / SE WL - OCTAGON SX88+ SE C/T2 / SE WL C/T2 - OCTAGON...
- Prş May 21, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
Hali hazırda Seyirtürkü kodi üzerinden kullandığım uydu cihazı(SF-8008).Keşke Netflix gibi eklenebilse.SX 88 de var bende onda seyirtürk nasıl kullanılıyor.Web tv üzerinden demişsiniz ama bende çıkmıyor. Webtv ana menüye eklenmiş şimdi gördüm ama Seyirtürk ayarlar kısmı yok olsaydı iyiydi kendi iptv...
- Prş May 21, 2020 7:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
- Prş May 21, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
suan ilk asamasi daha, detayli bakildiktan sonra diger özelliklerde olabilir.
Inclendikten sonra bilgi veririm arkadasim.
ek bilgi:
- OCTAGON SX88 4K
- OCTAGON SX888 4K
bu iki modelde hem webtv den hemde Kodi icinden calisiyor.
Inclendikten sonra bilgi veririm arkadasim.
ek bilgi:
- OCTAGON SX88 4K
- OCTAGON SX888 4K
bu iki modelde hem webtv den hemde Kodi icinden calisiyor.
- Prş May 21, 2020 10:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda v...
- Prş May 21, 2020 11:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığı...
- Cum May 22, 2020 12:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığ...
- Cum May 22, 2020 10:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
dizilerde Almanca Dublaj
Merhaba
genelde dizilerde TD-Türkce düblaj ve TA-türkce altyazı var
Almanca Dublaj GE dizilerde koyabilirmisiniz.
genelde dizilerde TD-Türkce düblaj ve TA-türkce altyazı var
Almanca Dublaj GE dizilerde koyabilirmisiniz.