Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi.
Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır.
2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 29, 2020 11:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Chernobyl
Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır. Evet The Terror 2 sezonluk bir dizi, birinci sezonda kutuplarda gemicilerin başından geçen bir hikayeyi , ikinci sezonda ABD'de yaşayan uzak doğuluların Dünya savaşı sırasında gördükleri baskıları f...
- Cmt May 30, 2020 1:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Selamlar. Ben Kodi eklentisi olarak kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bulduğumu iletmek istedim. Tek eksik benim gördüğüm kadarıyla içeriklere ait daha fazla link eklenebilir. Tabi ki arka planda link verilen siteler ile bir anlaşma var mı o sitelerin de onayının alınması gerekiyor mu bilmiyorum ...
- Cmt May 30, 2020 1:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD
Game of thrones 2.sezondan itibaren Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle izlemek isteyenler için bir site linki paylaşayım.Belki @tengildet üstad ta Seyirtürk e ekleyebilirse daha da iyi olur.
https://wowfilmizle.com/dizi/game-of-th ... -2/bolum-1
https://wowfilmizle.com/dizi/game-of-th ... -2/bolum-1
- Cmt May 30, 2020 2:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
merhaba, seyirtürk uygulaması için teşekkür ederim , emeğinize sağlık. Kodi eklentisi çok güzel olmuş. site sayısı zamanla artarsa kodiden yakın zamanda paralı olan diğer eklentiyi tamamen silebileceğim :) Dün Bir zamanlar Anadolu'da filmini izleyeyim dedim. seyirtürk kodi eklentisinin arama kısmınd...
- Cmt May 30, 2020 2:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD
Bein Connect 1 ay bedava üyelik veriyordu. Bedava üye olup bu dizileri dublajlı ya da alt yazı ile kendi sitesinden izleyebilirsiniz.
- Cmt May 30, 2020 3:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.0 seyirTURK Android Sürüm: 1.7 1. Genel: Fileru parser ı düzeltildi. 2. Genel: Rabbit parserlar eklendi. 3. Genel: İzlediklerim kısmı 20 video ve/veya dizi ile sınırlandırıldı. 4. Genel: Rabbit Filmlere bir kaynak daha eklendi. 5. Genel: Artık Fileri tamamen izlerseniz ya...
- Cmt May 30, 2020 3:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Şu sorun düzelmemiş. Filme giriyorum. Afiş solda. Özet sağda. Direk aşağı film linklerine (tıklama yeri) giripte özetin uzun olduğunu görüp yukarı çıkıp özeti okumak için aşağı doğru indiğimde (yazıları yukarı çıkarmak) bir daha aşağı inip filmi izleyemiyorum. İlla ki filmin olduğu yerden çıkıp (ana...
- Cmt May 30, 2020 4:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yıllar sonra Seyirtürk kullanmak gerçekten çok güzel. Bu uygulama eminim ki her geçen gün çok daha gelişecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
- Cmt May 30, 2020 9:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Elinize sağlık. cok tsk ederiz usta