24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen hexo
Pzt Haz 01, 2020 12:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

bu filmleri bulup seyirturk üzerinden paylaşabilen olurmu acaba
gönderen Mersis
Pzt Haz 01, 2020 2:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

Hem vpn li, hem vpn siz gördüm Sadri Alışık ı.
gönderen mebe
Pzt Haz 01, 2020 2:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
gönderen mebe
Pzt Haz 01, 2020 4:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Bu arada Norton Güvenli Web buraya uyarı vermekte satura.tk açma diye uyarmakta download işlemini andraid için engellemektedir. Teşekkür ederim Kolay Gelsin. herhangi bir şey yok, Norton un halt yemesi :) Yanlış anlaşılmasın ben sadece uyarmak istedim. Norton bunu bir çok sitede yapabiliyor ama han...
gönderen kruisland
Pzt Haz 01, 2020 4:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme

Video da gosterilen ekran malesef android 7.1 de mous takmadan bir turlu ayarlanmiyor, lutfen ozet te olan tekst buyuklugunu biraz buyultelim ve film dizi goruntulerinide.
gönderen hakan2200
Pzt Haz 01, 2020 5:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

IP TV icindeki adultlar.

IP TV icindeki adult kanallar şifre sormadan direkt açılıyor.
Eğer onları da Adult bölüm altına alabilirsek çok daha güzel olur. Çünkü orda güvenlik açısından Ekstradan şifre soruluyor.
gönderen Mersis
Pzt Haz 01, 2020 6:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Mi box kurulumu

Mi Box'a Samsung Tarayıcı kurun.
gönderen abc1932
Pzt Haz 01, 2020 6:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . - Menü Barları Sol tarafta ve açılıp kapanır seklinde olması. - Filmin ve Dizinin üstüne gelince konusu çıkması - Filmin ve Dizinin üstüne gelincen 5 saniye sonra fragman o...
gönderen deşarj
Pzt Haz 01, 2020 6:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Birazda gülelim :)

Hepsi birbirinden güzel.Favorim "Ben olmasam hepiniz kudurmuştunuz"Louis Pasteur :D
gönderen neyehbe
Pzt Haz 01, 2020 7:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android TV Uygulaması İçin Öneriler

Uygulamayı hazırlayan üstadın ellerine sağlık, gerçekten emek vermiş ve çok güzel olmuş. Xiaomi Mi Box S kullanıcısı olarak programın Android TV sürümü için nacizane birkaç önerim olacaktı. Dikkate alırsanız sevinirim. 1. Uygulamanın ana ekranında "Sayfam", "Filmler" ve "Diz...