24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Cum Haz 05, 2020 5:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu

Windows 7 de Kodi kullanıyorum, Seyirtürke izlediğim bir kanaldan çıkış yaparken tekrar aynı kanala bağlanıyor hatta başka bir eklentideki kanala geçip o kanaldan çıkınca yine seyirtürkten çıkış yaptığım kanala bağlanıyor ayrıca Kodiden normal çıkış yapamıyorum. Diğer kullandığım eklentilerde böyle...
gönderen onur
Cum Haz 05, 2020 5:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu

windows 7 yüklü bende kodi 16 sürümünde öyle bir sorun yok. kodiyi kaldırıp yeniden sıfır kurmayı deneyin.
gönderen onur
Cum Haz 05, 2020 5:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)

Emeğine sağlık usta tam benim gibi miyop astigmatlar için yapılmış güncelleme ,ah birde şu android 5 ler için bir çare bulabilseydin keşke :) emeğine sağlık
gönderen Memodevran
Cum Haz 05, 2020 5:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Herkese merhaba,
Bugün seyirturk android güncellemesi yaptım.
Artık açılmıyor seyirturk.
Bu konuda yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
gönderen onur
Cum Haz 05, 2020 5:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi Duraklama Problemi Kolay Çözüm

Birçoğunuz biliyordur ama benim gibi gözünden kaçıranlar için Kodi Maintenance uygulaması kurulum ve ayarlarının videosuna buradan ulaşabilirsiniz şahsen ben çok başarılı buldum ve oldukça etkili oldu benim emektar bilgisayar ve androidbox cihazlarımda. https://www.youtube.com/watch?v=nUOBXKH4kqk bu...
gönderen hexo
Cum Haz 05, 2020 5:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

eyvallah ellerinize ve emeklerinize sağlık
gönderen Mersis
Cum Haz 05, 2020 6:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kendi iptv'm silinmiş onu baştan girdim.
Birde sağa doğru ilerlerken ekrandaki 7. Filme gelince bir üste çıkıyor kumanda. Bu düzelmemiş.
Filmden çıkınca 10 saniye amblem kalıyordu o 5. Saniye 'ye düşmüş güzel.
gönderen Memodevran
Cum Haz 05, 2020 6:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Olmuyor üstadım, olmuyor. Cihazın kendi browseri ile indirip yükledim, olmayınca Chrome ile de denedim. Her defasında uygulamayı tamamen silerek. KODI içerisindeki addon olarak gayet iyi çalışıyor. Sadece app olarak çalışmıyor. Açmak isteyince sadece o Hitit güneşi gözüküyor kısaca ve akabinde kapan...
gönderen hakan2200
Cum Haz 05, 2020 6:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sayfa özelleştirme bölümünde, Benim sayfamı ayarlarken, Seçeneklerde Yerli filmler vardı.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.
gönderen rsnckr
Cum Haz 05, 2020 8:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi

https://i.hizliresim.com/zF81Z1.jpg Uygulama cok güzel elinize sağlık. Bende philips tv de kullaniyorum. Ana menüye sekme olarak ekledim ve hatta En başa sabitledim. Burada resimler biraz ufak kaliyor. Netflik görünümü gibi biraz daha geniş yapabilirsek çok şık duracak. .. Birde olurmu bilmiyorum. ...