2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt Haz 06, 2020 8:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri tekrar eklendi.
Yeşilçam.eu dan yüklemişsiniz. Fakat site çökmüş sanırım filmler açmıyor
- Cmt Haz 06, 2020 10:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
uğurfilm için özel olarak teşekkürler usta çok özel filmler var bu sitede,emeğine sağlık.
- Pzr Haz 07, 2020 12:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Iyi aksamlar arkadaslar bazi filmerde ve diziler sadece fileru linkleri var bunlar acilmiyor yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkürler
Tesekkürler
- Pzr Haz 07, 2020 12:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri tekrar eklendi.
Evet site bazen cevap veriyor bazen vermiyor. Yeni kaynaklar yarın eklenecek. Yesilcam daha önce nasılsa şu anda aynı. Merhaba, yesilcamtv.eu sitesinde filmler şu anda browser'dan oynayabilmesine rağmen seyirturk'te oynayamıyor. Ard arda birinden çıkıp diğerine girerek birkaç kez denedim. Sonuç ayn...
- Pzr Haz 07, 2020 12:41 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Haz 07, 2020 11:09 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Haz 07, 2020 11:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bir dizide aşağıdaki durumla karşılaştım; Sorun olarak nitelenebilir mi emin değilim ama ilginç geldi bana. Dizi: Alex Rider. Tüm bölümleri (8 Bölüm) Diziboxta yayınlanmış. Kaynaklar arasında Dizibox bulunmasına karşın, uygulamamızda sadece 4 bölüm mevcut. (Kaynak olarak kullanılan diğer sitelerde t...
- Pzr Haz 07, 2020 12:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bende hiremko tv box var..seyir türk son güncellemeden sonra. açılmıyor ?yeniden kuruyorum yine açılmııyor. Acaba kodiye. De kurmuştum,çakışma mı yapıyor hocam. Seyirturk yanlız kurulu iken bütün. Ev. Halkı için ayarlıydı ,.nedenini nasıl. Çözerim.teşekkürler. Bende son guncellemeden sonra kullanam...
- Pzr Haz 07, 2020 1:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyiri bahçem
küçük bir hata vardı ben düzelttim yildo şimdi açılıyor. Ve çok güzel bir fotograf. Ve doğanın içine nasıl etmişiz onuda gösteriyor :) evet malesef dedigin gibi biz ilk geldigimizde o gorunen yer bir koy idi sayet bu foto burada kanit olsun bir on sene sonra o yesilliklerden eser kalmiyacak gibi si...
- Pzr Haz 07, 2020 4:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )
Adult Filimler bölümündeki ilk 3 film bende açılmıyor. Acaba VPN kullanmadığım içinmi ? yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ? şimdi denedim seyirTURK Kodi de (tabii vpn ile) çalışyorlar. linkler ölü değil. Ama Gounlimited isimli video sağlayıcı biraz sorunludur vpn olsa bile özellikle akşamları 2-...