2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş Haz 10, 2020 1:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Türkiye, Almanya, Hollanda, Kanada, Arap Emirlikleri, Danimarka, Bunlar ilk aklıma gelenler :) Evet doğrudur. Yalnız, Bence; En azından İlk önce VpN gerektirmeyen Linkler Başlarda olması daha iyi olur. Örneğin Adult Filmlerde Videobin Linkler başta olması gerekir, VPN Gerektirmediği için. Ayrıca Eğ...
- Çrş Haz 10, 2020 1:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bence APK da kodi de gayet stabil. Eski enigma2 günlerini hatırlıyorum da; süper bile denebilir. Ustalarda çalışmayan linkleri temizliyor ve yeni film, dizi ve iptvleri ekliyorlar. İyi ki varsınız, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler.
- Çrş Haz 10, 2020 5:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak
Hiç olmasa'da olur.
İmdb puanına bakıp değer verdiğim bir şeyse hemen favorilere ekliyorum zaten.
Bitincede kaldırıyorum.
İmdb puanına bakıp değer verdiğim bir şeyse hemen favorilere ekliyorum zaten.
Bitincede kaldırıyorum.
- Çrş Haz 10, 2020 7:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak
Güzel olur, Kral Şakir'den kurtulurum bu fırsatla. [emoji847]
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- Çrş Haz 10, 2020 11:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hangi sitelerde 4K icerik var bilemiyorum. ... Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm. Olmasada olur Önerilere açik olmanız bile güzel. Teşekkürler. Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi video sunucularına sahip ve 4k filmleri verebilecek kadar bandwith leri var, biz zat...
- Prş Haz 11, 2020 1:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
@tengildet; Üstadım Seyirtürk e wowfilmizle sitesini de ekleyemezmiyiz?Oldukça geniş dizi ve film seçenekleri olan bir site. Orada olan ama bizde olmayan nedir? Teşekkürler. game of thrones dizisi var .Seyirtürk te olmadığından mecburen telefondan izlemeye çalışıyorum.Eğer Seyirtürk e yükleyebilirs...
- Prş Haz 11, 2020 2:49 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
Dizinin ilk sezonu hariç diğer sezonları Türkçe dublaj olarak mevcut evet.
- Prş Haz 11, 2020 9:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
Aşağıda yazılan hatalar/buglar düzeltilmiştir. Bu hata düzeltmelerinin geleceği uygulama versiyonları her hatadan sonra yazıyor. Bu konu sürekli sabitlenecektir ve düzeltilen yada üzerinde çalışılan hatalar bu kısımda paylaşılacaktır. Bu konu yeni eklenen özellikler için değil sadece buglar ve hatal...
- Prş Haz 11, 2020 10:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
İzlemeye değer filmlerden bir tanesi
https://m.imdb.com/title/tt1655441/ Bir kaç kere izledim, muhteşem bir film. Ölümsüz Aşk - The Age of Adaline (2015) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTAzMTQzMTA2MjheQTJeQWpwZ15BbWU4MDk2MTg2MzUx._V1_SY500_CR0,0,331,500_AL_.jpg Bir çağ değişirken doğmuş olan Adaline Bowman, geçirdiği bir kaza ...
- Prş Haz 11, 2020 12:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk film dizi sayfası için istek
Rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.