24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Mersis
Cum Haz 19, 2020 7:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.06.2020)

Şöyle bir durum dikkat dağıtıyor. Apk 'da sağ yön tuşuna (sol tuştada oluyor 😊) basıp 5 - 10 - 15 kanal ileri gidip istediğimiz kanalı ok lesek bile o geçtiğimiz kanal sayısı kadar sağ üstte saat yanıp sönüyor. Tam olarak saydım. 15 ileri gittim. Ok ledim. Sağ üst köşeye baktım. 15 sefer saat çıktı. 😂
gönderen kruisland
Cmt Haz 20, 2020 10:56 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Huawei p30 lite larda otomatik guncelleme malesef olmuyor sadece kendin indirerek, kurarsan oluyor, birde android atv box larda diziler de bolum uzerine tiklayinca aciklama uzunsa malesef izle e bolumune inmiyor
gönderen muratates1973
Cmt Haz 20, 2020 7:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba,Radyolar başlığı altında arkası yarın bölümü çalışmıyor. Iptv favorilerde kanal sıralaması yapmak mümkün olur mu? Program daha iyi ve hızlı olmuş,kasma yapmıyor. Emeklerinizden dolayı çok teşekkürler,işleriniz de kolaylıklar ve başarılar dilerim.
gönderen Muco2000
Pzr Haz 21, 2020 3:07 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.06.2020)

emekleriniz için teşekkürler ellerinize saglık
gönderen deşarj
Pzr Haz 21, 2020 4:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bein kanalları

Forumun üst kısmında kayan yazıyı okudunuzmu?
gönderen emrebursali_2
Pzr Haz 21, 2020 4:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

dijital kanal olduğu için yasak anladığım kadarıyla?
gönderen emrebursali_2
Pzr Haz 21, 2020 4:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ben daha yeni olduğum için pekbirşey bilmiyorum.
Fakat tüm kanalların olduğu *** vs. bir eklenti var mı kodi için.
gönderen homers
Pzr Haz 21, 2020 4:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Neben der Spur

"Neben Der Spur" adlı tv filmi serisi film olarak Unutulmaz Filmler , dizi olarak Dizilla ve ( dizipub ) sitelerine eklenmiş. SeyirTürk uygulamaları (yanılmıyorsam) belirtilen siteleri kaynak olarak kullandığı halde hem dizi hem film olarak aratmama karşın arama sonuçları boş dönüyor. Soru...
gönderen Turan_Turkaz
Pzr Haz 21, 2020 6:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak

seyirturk.net google ın sunucusu. Yayın veremem maalesef. Ama senin için istersen başka free bir sunucu alabilirim dediğim gibi. Teklifin için minnettarım, zaten bir sürü işin var, uygulama için yeterince zaman ve emek sarf ediyorsun. Çok da önemli değil, linki bir sayfadan buldum. Hani php linke t...