24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Mersis
Cmt Haz 27, 2020 1:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Ahmet Kaya 3 saat kesintisiz

Kartoneti yapan benim.
Yani yazı %100 doğru.
Bora ayanoğlu bestesine Ahmet kaya kendi adını yazdı.
Raks fabrikasında tahsi yapan eşim, basan arkadaşım, kesen ben.
Olayı bire bir yaşadım.
gönderen Turan_Turkaz
Cmt Haz 27, 2020 2:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: iptv player tavsiye?

tengildet yazdı:
Turan_Turkaz yazdı:
Cmt Haz 27, 2020 1:47 am
Nereden buluruz GuCLu.
Bende var isterseniz göndereyim usta

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Sevinirim e mailime atabilirsiniz. [email protected]
Emailini kontrol et [emoji847]

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
gönderen GuCLu
Cmt Haz 27, 2020 10:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Önceden de atmış olduğum bana ait olan filelinked kodunda da var çoğunluğu. Filelinked.com adresinden apk indirip kurarsanız. Kod 55895489 pin 2020 . Var olan uygulamanın yenisi çıkarsa güncellenir. Günlük güncelleniyor zaten filelinked içine attığım uygulamanın yenisi çıktı ise. Genelde modlu ve an...
gönderen GuCLu
Cmt Haz 27, 2020 11:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android televizyonlar için , yada android boxlar için onlarca program denemiş biri olarak sıralama şu şekil bana göre; 1- Tivimate Full versiyon yada modlu 2- İmplayer 3- İptvsmarters 4- Xciptv player 5- Ott Navigator Mac adresine göre bakacaksan , bunda m3u çalışmaz. Stbemu Pro programı. Teşekkür ...
gönderen emrebursali_2
Cmt Haz 27, 2020 11:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyor...
gönderen GuCLu
Pzr Haz 28, 2020 9:41 am
Foruma Git
Konuya Git

İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyo...
gönderen andro343536
Pzr Haz 28, 2020 12:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi

Kıymetli Emeği Geçen Güzel İnsanlar Teşekkürler, Sistemi severek kodi uygulamasında kullanıyoruz. Vavoo uygulamasina addonu yükledim. Filmi kapat diyorum. Önce film kapanıyor, Fakat 1 saniye sonra tekrar açılıyor. Bu vavoodan çıkana kadar devam ediyor. Bu problem seyirturkten sonra pek kullanmadığım...
gönderen gamekrali
Pzr Haz 28, 2020 1:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi film/Video download

Öncelikle Kodi için hazırlamış olduğunuz Seyirturk eklentisi için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir eklenti. Ailecek kullanıyoruz. İzlediğimiz videoların kayıt edilmesi için kodi dream catcher eklentisini kullanmaktayım. Bu eklentinin özelliği sadece izlemekte olduğunuz kısımlar indirilebilmekte. S...