2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Tem 09, 2020 2:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
Bugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef. bu bir ornek ama cogu dizilerde bulunan link listesi malesef en azindan yarisi calismiyor,ve sadece ekran kirliligine sebeb oluyor ve bosuna zaman...
- Prş Tem 09, 2020 6:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
Merhaba;
http://dizison.pw/son-diziler/
Vaktiniz ve imkanız olur ise siteyi inceler misiniz?
Sisteme uygun ise eklemeniz mümkün mü? Başka sitelerde olmayan dizileri barındırıyor ve takip edebildiğim kadarı ile stabil bir site.
İyi çalışmalar, teşekkürler.
http://dizison.pw/son-diziler/
Vaktiniz ve imkanız olur ise siteyi inceler misiniz?
Sisteme uygun ise eklemeniz mümkün mü? Başka sitelerde olmayan dizileri barındırıyor ve takip edebildiğim kadarı ile stabil bir site.
İyi çalışmalar, teşekkürler.
- Prş Tem 09, 2020 7:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi
Hocam öncelikle herşey için teşekkürler ederim benim tek sorum olacak İsveç kanalları çoğu çalışmıyor bununla bir çalışma yapabilirmisiniz
- Prş Tem 09, 2020 8:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IP TV favori kanal oluşturma sorunu
Merhaba,
Mi tvbox 3 kodiden seyriturku yükledim, forumdaki kullanıcı adı ve şifreyi yazdım, ip TV kanallarina sağ tık olduğunda favori ekle diyor kanalı ekliyorum , ama favori kanal listesi boş çıkıyor,eklemek icin ne yapmam lazım, teşekkürler
Mi tvbox 3 kodiden seyriturku yükledim, forumdaki kullanıcı adı ve şifreyi yazdım, ip TV kanallarina sağ tık olduğunda favori ekle diyor kanalı ekliyorum , ama favori kanal listesi boş çıkıyor,eklemek icin ne yapmam lazım, teşekkürler
- Prş Tem 09, 2020 8:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: IP TV favori kanal oluşturma sorunu
Kullanıcı adınızı ve şifreyi kaydetmemiş olabilirsiniz.
"giriş başarılı " şeklinde bir mesaj aldınız mı? Seyirtürk menüsünde favorilerim görünüyor mu?
"giriş başarılı " şeklinde bir mesaj aldınız mı? Seyirtürk menüsünde favorilerim görünüyor mu?
- Prş Tem 09, 2020 8:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: film izlerken filmden atılan var mı?
Film yada dizi izlerken atılma ile karşılaşmadım.
- Prş Tem 09, 2020 10:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: IP TV favori kanal oluşturma sorunu
Bilgilendirme için teşekkür ederim, tekrardan giriş yaptım, kullanıcı girişi başarılı uyarısi verince düzeldi. Bir de ricam var sadece müzik kanallarının olduğu bir ip TV bölümü açarsanız çok makbul geçer, farklı ülkelerdeki MTV gibi yabancı kanallarda olsa iyi olur.
- Cum Tem 10, 2020 10:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Tem 10, 2020 3:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
aynı sorun bende de var Son güncellemeden sonra iptv favorilere girilmiyor ana sayfaya atıyor 2 televizyonda iki farklı android tv box kullanıyorum ikisinde de aynı sorun var
- Cum Tem 10, 2020 8:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git