24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Cum Ağu 14, 2020 3:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD MUTLAKA SEYiRTURKTE OLMALI

GAME OF THRONES VE Bilhassa WEST WORLD Mutlaka seyirturkte olmali ,arkadaslar westworld dizisini indirebilecek bir yer bilen varmi kaliteli sekilde. bilen varsa lutfen link atsinlar. :kahve :kahve :kahve :kahve Not Stremio da inmiyor malesef ve sadece altyazi olmasida cok kotu ve ayrica cok hata ol...
gönderen audric
Cum Ağu 14, 2020 8:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Arkadaşlar, uygulamadan üye olup beğendiğim film/dizileri favorilerime attım. Bir süre uygulamayı sorunsuz kullandım fakat sonra uygulamayı açtığımda "sayfam" bölümünde uygulama yükleme yapar gibi donup kaldı. Hiçbir kumanda fonksiyonu işlemedi. Bu bug birkaç sefer oldu. Her seferinde uygu...
gönderen Mersis
Cmt Ağu 15, 2020 1:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 2018 O Ses Türkiye Üçüncüsü Oğulcan.

Aranje : oğulcan.
Vokaller : Oğulcan, Zerefşan.
gönderen deşarj
Pzr Ağu 16, 2020 2:45 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)

burakguzel yazdı:
Pzr Ağu 16, 2020 1:59 am
Hayırlı geceler, seyirtürk kodi de açmaya çalıştığımda "LİNK BULUNAMADI" uyarısı veriyor ve açılmıyor.
Şimdi kontrol ettim Diziler,Filmler,İptv Adult vs.Sorun göremedim.Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz Kodi versiyonunuz nedir?Tv Box ise Android versiyonu?
gönderen homers
Pzr Ağu 16, 2020 5:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Dizilerde Poster/ÖzetBilgi ve İçerik Uyumsuzlukları

Tüm Dizi ve Filmlerde Poster ve Özet bilgi olması SeyirTURK'ün güzel özelliklerinden birisi, teşekkürler. Ancak bir kaç dizide içerik verilen Poster/Özet bilgi ile uyumsuz. Aynı ada sahip farklı yıllarda üretilmiş dizilerde oluyor diye değerlendiriyorum (muhtemelen aynı adlı farklı yıllarda yapılmış...