24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen ahmettamoglu
Cum Eyl 18, 2020 11:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: benzer film, yönetmen, senarist ve oyuncu menüsü eklendi 18.09.2020

Merhaba, Bu güzel özellik için öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle gerçekten kullanışlı özelliklerin eklendiğini görmek çok sevindirici. Benim de bu özelliği geliştirmek için bir önerim olacak. Kendi deneyimim üzerinden açıklamaya çalışayım: Sadri Alışık'ın seyirtürkteki tüm filmlerini listelemek ist...
gönderen onur
Cmt Eyl 19, 2020 2:23 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 18.09.2020 tarihinden itibaren Android 5.0 ve üzerini destekliyoruz.

Usta senin ve tejr 'nın emeğine sağlık müthiş olmus k2 pro android 5 de yeni sürüm sorunsuz çalışıyor.tek sorun fileru linkleri çalışmıyor.valla helal olsun müthiş bir iş gerçekten iyi geceler.
gönderen burhank07
Cmt Eyl 19, 2020 3:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 18.09.2020)

Çok teşekkürler bu güncelleme ile birçok iyileştirme yapılmış tüm ustaların emeğine sağlık
gönderen burhank07
Cmt Eyl 19, 2020 3:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: IPTV1 kısmen düzeltilmiştir. IPTV2 düzeltilmiştir. (18.09.2020)

Her zaman güncel teşekkürler @tengildet
gönderen retroturk
Pzr Eyl 20, 2020 12:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Amazon FireTV ve Seyirturk

Selamlar, öncelikle bu güzel uygulama için çok teşekkür ederim. Sade, anlaşılabilir bir arayüz ve kullanımı oldukça kolay...geliştirenleri tebrik ederim. AmazonFire TV 2.jenerasyonda 2 gündür kullanıyorum... uygulamada 2 sorunla karşılaştım. Belki çözümü vardır, belki de küçük bir müdahaleyle düzele...
gönderen TeJR
Pzr Eyl 20, 2020 1:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Amazon FireTV ve Seyirturk

Selamlar, öncelikle bu güzel uygulama için çok teşekkür ederim. Sade, anlaşılabilir bir arayüz ve kullanımı oldukça kolay...geliştirenleri tebrik ederim. AmazonFire TV 2.jenerasyonda 2 gündür kullanıyorum... uygulamada 2 sorunla karşılaştım. Belki çözümü vardır, belki de küçük bir müdahaleyle düzel...