2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Eyl 29, 2020 11:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ?
- Sal Eyl 29, 2020 12:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Talep
Selamlar..Kore dizilerinin adları malesef korece ve aradığımız diziyi malesef bulamıyoruz.Hiç değilse ing.adlarını koyabilirseniz daha çabuk arama ve istediğimiz diziyi izleyebiliriz diye düşünüyorum
İyi Çalışmalar..Kolay gelsin
İyi Çalışmalar..Kolay gelsin
- Sal Eyl 29, 2020 12:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Apk yolu ile mi haberimiz olacak hocam yoksa forum dan mı takip edelim.Bir de bağış miktarını ömürlük değil de yıl olarak baz alırsanız hem bizim hem sizin için daha makul olur düşüncesindeyim.
Selamlar..Saygılar
Selamlar..Saygılar
- Sal Eyl 29, 2020 1:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Peki mac izleme imkanı olacak mı?
- Sal Eyl 29, 2020 1:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uygulamayı vip olarak diğer platformlarda da (Kodi,enigma2 vs.) kullanabilecekmiyiz.Samsung Tizen için de bir çözüm bulabilsek süper olur usta bu konuda hala bir gelişme yok değilmi?
- Sal Eyl 29, 2020 2:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Belliydi saten turkvod ücretli üyeliğe geçtiği gün seyirturkun de paralı olacağını söylemiştim.ilk önce ömür boyu ücretsiz deyip platforma adam çekiyorsunuz daha sonra masraflar var deyip para kazanmak için kırk takla atıyorsunuz .... Şahsen hiç yakıştıramadım Yukarıda yazdiklarimida bana yakistirma...
- Sal Eyl 29, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tizen için bir gelişme yok, kodide kullanılabilecek, androidde kullanılabilecek, enigma2 için kodi öneriyorduk ama enigma2 dede ayarlara girilmiyormuş sanırım, cihaz olmadığından deneyemiyorum. Enigma2 kodide uygulamaya girince ayarlar menusune basınca gelmiyor olabilir ama normal yollarla ayarlara...
- Sal Eyl 29, 2020 6:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sadece ufak bir kaç özellik yüzündrn ücretli olması
Olmamış sanki
..
Hani server parası vs. Masraflar varsa bunları söylemeniz lazim.
Destekleriz.
Olmamış sanki
..
Hani server parası vs. Masraflar varsa bunları söylemeniz lazim.
Destekleriz.
- Sal Eyl 29, 2020 6:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Belliydi saten turkvod ücretli üyeliğe geçtiği gün seyirturkun de paralı olacağını söylemiştim.ilk önce ömür boyu ücretsiz deyip platforma adam çekiyorsunuz daha sonra masraflar var deyip para kazanmak için kırk takla atıyorsunuz .... Şahsen hiç yakıştıramadım Yukarıda yazdiklarimida bana yakistirm...
- Sal Eyl 29, 2020 7:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Enigma2 kodide uygulamaya girince ayarlar girince kullanci adi s0nra sifreye giriyor sifre yalniş sifreyi nerden aliyoruz