2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Eyl 29, 2020 7:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eyl 29, 2020 10:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Bağış yaparsak birden fazla cihazda kullanabilecekmiyiz?
- Sal Eyl 29, 2020 10:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
Adult ip TV bölümü için. Küçük bir önerim olacak. İp TV 1 bölümünde Liste 1 kanallarda. Başta. Redtrafik 1 Redtrafik 2 şeklinde dizilmelidir Yani VPN siz açılabilecek kanallar baş tarafa konulmalıdır. Bir kaç arkadaşıma programı yükledim VPN ne işe yarar bilmedikleri için. Kanalların arızalı olduğu ...
- Sal Eyl 29, 2020 11:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Vipler tlfndan adultları izleyebilecekmi acaba
- Çrş Eyl 30, 2020 9:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bagislari simdiden belirleyin, gonderelim, aklimizdan ciksin.
- Çrş Eyl 30, 2020 7:22 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Daha önce dile getirildi mi hatırlıyamıyorum , tekrar oluyor ise affola; Android uygulamasında herhangi bir sayfada (Sayfam,Filmler,Diziler) iken , sayfada yer alan seçenekler (son çıkanlar,en popüler gibi ) içinde gezinirken seçilen bir dizi /filmin içeriği incelenip izlemekten vazgeçilir ise geri ...
- Çrş Eyl 30, 2020 9:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Belliydi saten turkvod ücretli üyeliğe geçtiği gün seyirturkun de paralı olacağını söylemiştim.ilk önce ömür boyu ücretsiz deyip platforma adam çekiyorsunuz daha sonra masraflar var deyip para kazanmak için kırk takla atıyorsunuz .... Şahsen hiç yakıştıramadım Yukarıda yazdiklarimida bana yakistirm...
- Çrş Eyl 30, 2020 10:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
- Çrş Eyl 30, 2020 10:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tesekkurler usta haberimiz olsun kolay gelsin cok güzel ilerlemeler yaptiniz basarilar
- Çrş Eyl 30, 2020 11:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...