Selamlar hocam, en kısa sürede yerli filmler ve dizileride eklemeyi düşünüyoruz. Kesin bir tarih veremesekde bu süreyi mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıyoruz.
59 uygun sonuç bulundu
- Çrş Mar 04, 2020 7:22 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv kanalları
Ah o eski seyirturk. Bomba gibiydi. Karsisinda rakibi yoktu. Hey gidi günler hey. Ne varsa eskilerde var. Iptv“sinden yerli filmlere kadar bol icerikliydi. Insallah öyle olur. Bol basarilar diler ve hayirli ugurlu olsun.
- Pzt Mar 09, 2020 1:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sanki kola şişesi gördüm :)
https://bigumigu.com/wp-content/uploads/2020/02/coca-cola-publicis-italy-feel-it-ikonik-cam-sise-bigumigu-0-1300x680.jpg Publicis Italy tarafından yaratılan Feel it kampanyasında Coca-Cola'nın ikonik şişesini göremiyor olsanız da optik yanılsamayla şişenin orada olduğunu düşünüyorsunuz. Not: bigumi...
- Pzt Mar 09, 2020 1:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Masaj Yazarına Teşekkür et(me) ???
Masaj Yazarına Teşekkür etme işkencesi
forum da teşekkür etme hala problemli ekrana uyarı geliyor.sanki biz bilmiyoz teşekkür ettiğimizi
düzelene kadar hiç bir mesaja teşekkür etmeyecem alla alla
forum da teşekkür etme hala problemli ekrana uyarı geliyor.sanki biz bilmiyoz teşekkür ettiğimizi
düzelene kadar hiç bir mesaja teşekkür etmeyecem alla alla
- Pzt Mar 09, 2020 6:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Masaj Yazarına Teşekkür et(me) ???
Tüm teşekkürleri kaybettik ama hallettim ismail yeni eklenti çıkmış Sırf sen teşekkür edesin diye bunlar
- Pzt Mar 09, 2020 10:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sanki kola şişesi gördüm :)
Algi budur. Nasil da bu görsele bakani mecbur birakiyorlar.
- Pzt Mar 09, 2020 11:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv kanalları
şöyle bir ipucu vereyim.
Sağolsun kynak adreslerinin bir kısmını GuCLu gönderdi.
Sağolsun kynak adreslerinin bir kısmını GuCLu gönderdi.
- Cum Mar 13, 2020 9:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
13.03.2020 saat 22:00 da sistemde kesinti olacaktır.
Bugün ( 13.03.2020) saat 22:00 da sistem bakıma alınacaktır. Bu sırada güncelleme dosyalarıda verilecektir, sistem bakımda olduğundan yaklaşık 30 dakika sisteme ulaşılamayacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.
- Cmt Mar 14, 2020 12:50 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
Emeğinize sağlık. Android 7.0 , 7.1 ve 8.0 Android Box yukarı çıkma sorunu halen 3 cihazda devam ediyor. Tabi bunlar benim kurduğum cihazlar. Başka cihazlarda çıkıyordur büyük ihtimal. Iptv bölümünde zaping yapamadım, kanallar arası. Öneri : Hazır şablon olarak Typhoontv, Cyberflix vs kullanılabilir...
- Sal Mar 17, 2020 8:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: forumun eski müdavimleri ;)
evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz...
bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı...
ilk çarşanba-su
2ci çarşanba-od
3cü olacak-yel(yani hava)
4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak
en sonda Novruzun ta kendisi
bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı...
ilk çarşanba-su
2ci çarşanba-od
3cü olacak-yel(yani hava)
4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak
en sonda Novruzun ta kendisi