62 uygun sonuç bulundu
- Prş Şub 27, 2020 12:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk
Birde bunu dene; Downloader programı ile bunu kur yükle. http://51.68.189.105/filelinked.apk Filelinked programını kurduktan sonra aç. Reklam gelirse dismis yazan yere bas her zaman. Kod bana ait zaten kod 55895489 pin 2020 Bunu açtıktan sonra orada seyirTURK göreceksin. Oradan indir kur dene. Not:...
- Cum Şub 28, 2020 3:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları
Merhaba arkadaşlar, üyelik sistemiyle ilgili yaşanan karışıklıkları çözmek için böyle bir konu açtık. Program içinden üyelik yapmak ve giriş yapmak için yapmanız gerekenler sırasıyla: 1. Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. 2. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti gör...
- Cmt Şub 29, 2020 12:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Şub 29, 2020 12:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Huawei Mate20 (Android 10.0.0.180) kurulum yapmistim. Calisiyor stabil bazi sorunlar oldugunu fark ettim. - Mobil veri ya da Wifi kapali oldugunda uygulama hic bir sekilde acilmiyor demek istedigim direkt kapaniyor. - Giris yapmak istedigimda de kullanici adi sifreyi yazdiktan sonra girise tikliyor...
- Pzt Mar 02, 2020 9:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Mar 09, 2020 12:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı. uzmanlık sorusu :) ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin? Hocam lgler hang...
- Prş Nis 02, 2020 3:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Bende şu an film bulunamadı yazıyor. Türkçe dublaj (ODK). Türkçe altyazılı (ODK). Sony televizyonda, Samsung telefonda, Asus tablette, Beelink android box 'da çalışmıyor. Aynı bölümde çalışmayanlar : Beklenmeyen şahit. Çifte tazminat. Ankara casusu. Bu sorun bana özgümü acaba. Başka arkadaşlarda ko...
- Cum Nis 03, 2020 5:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sunucuda Sıkıntı Var
Sunucudaki sıkıntı bizden kaynaklı değil. Programda geçici açılmama sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
- Sal Nis 07, 2020 3:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
BeratKandili’niz Kutlu Olsun
BeratKandili’niz Kutlu Olsun
- Sal Nis 07, 2020 11:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
Olmuyorsa eklentiyi kaldırıp sitemizden indirip tekrar yükleyin.