62 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen TeJR
Prş Şub 27, 2020 12:22 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk

Birde bunu dene; Downloader programı ile bunu kur yükle. http://51.68.189.105/filelinked.apk Filelinked programını kurduktan sonra aç. Reklam gelirse dismis yazan yere bas her zaman. Kod bana ait zaten kod 55895489 pin 2020 Bunu açtıktan sonra orada seyirTURK göreceksin. Oradan indir kur dene. Not:...
gönderen TeJR
Cum Şub 28, 2020 3:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları

Merhaba arkadaşlar, üyelik sistemiyle ilgili yaşanan karışıklıkları çözmek için böyle bir konu açtık. Program içinden üyelik yapmak ve giriş yapmak için yapmanız gerekenler sırasıyla: 1. Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. 2. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti gör...
gönderen TeJR
Cmt Şub 29, 2020 12:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma

Arnavut yazdı:
Cum Şub 28, 2020 8:43 pm
Selam arkadaşlar seyir türk faliyete gecmesi Beni çok sevindirdi.
Adımı ve şifreyi Kabul etmiyor neden aceba?
Hocam üye olma işlemini program içinden mi gerçekleştirdiniz?
gönderen TeJR
Cmt Şub 29, 2020 12:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Huawei Mate20 (Android 10.0.0.180) kurulum yapmistim. Calisiyor stabil bazi sorunlar oldugunu fark ettim. - Mobil veri ya da Wifi kapali oldugunda uygulama hic bir sekilde acilmiyor demek istedigim direkt kapaniyor. - Giris yapmak istedigimda de kullanici adi sifreyi yazdiktan sonra girise tikliyor...
gönderen TeJR
Pzt Mar 02, 2020 9:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yerli filmler

chetin12 yazdı:
Pzt Mar 02, 2020 9:38 pm
Yakın gelecekte Türk filmlerini eklemeyi planlıyor musunuz.

Londra dan selamlar
Selamlar hocam, en kısa sürede yerli filmler ve dizileride eklemeyi düşünüyoruz. Kesin bir tarih veremesekde bu süreyi mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıyoruz.
gönderen TeJR
Pzt Mar 09, 2020 12:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı. uzmanlık sorusu :) ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin? Hocam lgler hang...
gönderen TeJR
Prş Nis 02, 2020 3:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.

Bende şu an film bulunamadı yazıyor. Türkçe dublaj (ODK). Türkçe altyazılı (ODK). Sony televizyonda, Samsung telefonda, Asus tablette, Beelink android box 'da çalışmıyor. Aynı bölümde çalışmayanlar : Beklenmeyen şahit. Çifte tazminat. Ankara casusu. Bu sorun bana özgümü acaba. Başka arkadaşlarda ko...
gönderen TeJR
Cum Nis 03, 2020 5:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sunucuda Sıkıntı Var

Sunucudaki sıkıntı bizden kaynaklı değil. Programda geçici açılmama sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
gönderen TeJR
Sal Nis 07, 2020 3:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

BeratKandili’niz Kutlu Olsun

BeratKandili’niz Kutlu Olsun
gönderen TeJR
Sal Nis 07, 2020 11:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi

Olmuyorsa eklentiyi kaldırıp sitemizden indirip tekrar yükleyin.