63 uygun sonuç bulundu
- Cmt Haz 06, 2020 6:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler.
- Cmt Haz 06, 2020 7:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler. kay...
- Pzt Haz 08, 2020 4:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
:cay selam .tv box ta seyir türk kapanıyordu,tester aranıyor demişsiniz ve konuyu kapaytığınızdan orada yazamadım.Hocam iyileşti diye arkadaş yazmış da nasıl düzeldi,bizlere de açıklıyacakmısınız. Tv box,da kurabilecekmiyiz.🇹🇷👍🏾 Durum yeni güncelleme ile düzeltilecek hocam pazartesi gün içerisinde.
- Pzt Haz 08, 2020 8:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Düzeltme sürümünü yayınladık. Tekrar deneyebilirsiniz. Uygulama açılmadığı için güncelleme alamayabilirsiniz. Bu durumda uygulamayı silip, sitemizden tekrar indirip kurmanız gerekebilir.
- Pzt Haz 08, 2020 11:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Haz 09, 2020 12:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
üstat bu saat itibariyle tv box ta açılmıyor, uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim, yine açmadı, telefonda güncelledim ve açtım, sorun bendemi acaba, tv box açamadım, teşekkürler hocam tv box cihazınız hangi model ve marka. Birde android versiyonu kaç? mi box sitenizden dowlands bölümünden indirdim...
- Prş Haz 11, 2020 9:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
Aşağıda yazılan hatalar/buglar düzeltilmiştir. Bu hata düzeltmelerinin geleceği uygulama versiyonları her hatadan sonra yazıyor. Bu konu sürekli sabitlenecektir ve düzeltilen yada üzerinde çalışılan hatalar bu kısımda paylaşılacaktır. Bu konu yeni eklenen özellikler için değil sadece buglar ve hatal...
- Prş Haz 11, 2020 7:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
6) Kalite seçeneği gelen film ve dizilerde seçenekler gelmeden iptal'e basıp geri dönülmesi bazı durumlarda ve imdb'de her zamanda programın kapanmasına neden oluyordu. Çözüm getirildi. Sürüm: 1.87 7) Üye girişi yaptıktan sonra program kapatılıp açılıyor, arkasından bazı kullanıcılarda logomuz ekra...
- Cum Haz 12, 2020 6:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
10) Üye girişi yapılırken girişin başarısız olduğu bazı durumlarda uygulama kendini kapatıyordu. Düzeltildi. Sürüm: 1.87
11) Video açılırken çıkan yükleniyor yazısı bazı cihazlarda uygulama kapanmasına neden oluyordu. Düzeltildi. Sürüm: 1.87
11) Video açılırken çıkan yükleniyor yazısı bazı cihazlarda uygulama kapanmasına neden oluyordu. Düzeltildi. Sürüm: 1.87
- Cum Haz 12, 2020 6:15 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 4k
Hocam ne yazık ki 4k film ve dizi veren sitelerin azlığından dolayı bu durumda elimizden birşey gelmiyor.