62 uygun sonuç bulundu
- Cum Haz 12, 2020 1:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Nur topu gibi bir sorunumuz oldu. Apk. Tv sony xf9005 Sürüm 8 Filme giriyorum, aşağıdaki herhangi bir linke tıklıyorum. Uygulama beni ana sayfaya atıyor. Film, dizi, belgesel, iptv izlemek artık hayal. Bize ulaşan bir crash durumu yok bu cihaz için henüz. Crash dışı bir durum gibi çözmek için bakal...
- Cmt Haz 13, 2020 7:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
Şuanki Sürüm:1.87 1) AndroidTV cihazlarda ana ekrana eklenen kanallar'ın boş gelmesi durumu düzeltildi.. Sürüm: 1.88 2) Bazı cihazlarda listelere veya anasayfaya dönüldüğü zaman uygulamanın kendini kapatma sorunu giderildi. Sürüm: 1.88 3) Bazı cihazlarda listelerde veya anasayfada film/dizi/iptv tık...
- Cmt Haz 13, 2020 7:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Eyl 20, 2020 1:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Son sürümler için teşekkürler dizi.plus parserinin eklenmesi bir çok yeni dizinin de eklenmesini sağlamış ayrıca teşekkürler. Ancak dizi.plus parseri linklerindeki "Türkçe altyazı" linklerini uygulama ve kodi üzerinde çalıştıramadım. Uygulamada "link bulunamadı,sorun SeyirTURKe ileti...
- Pzr Eyl 20, 2020 1:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Amazon FireTV ve Seyirturk
Selamlar, öncelikle bu güzel uygulama için çok teşekkür ederim. Sade, anlaşılabilir bir arayüz ve kullanımı oldukça kolay...geliştirenleri tebrik ederim. AmazonFire TV 2.jenerasyonda 2 gündür kullanıyorum... uygulamada 2 sorunla karşılaştım. Belki çözümü vardır, belki de küçük bir müdahaleyle düzel...
- Sal Eki 06, 2020 4:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmle...
- Pzr Eki 18, 2020 12:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: eski sunucuda sorun var, güncellemeler yapılamıyor olabilir. 17.10.2020
An itibariyle sorunu çözdük. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. İyi seyirler. Konuyu kapatıyorum.
- Sal Mar 09, 2021 10:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Tuşlarla ilgili olan sıkıntıyı kısaca açıklayacak olursak alt bara uzun süredir inilememesi gerekiyordu aslında fakat inildiğinde bazen sıkıntı yaşayanlar oluyordu (geri sararken istemeden geri tuşu üstüne gelinmesi gibi). Bu durumu bir sonraki sürümde tuşlarla ileri-geri sarma için ayarlara ileri-g...
- Pzr Eyl 19, 2021 6:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Trident Cihazlarda seyirTURK'ü Denemek İsteyen Arıyoruz
Trident cihazlarda android uygulamamızın çalışmadığı iletilmişti. Onun için bir düzenleme yaptık. Bu apk'yı denemek ve geri dönüş yapmak isteyen Trident cihaz kullanıcısı varsa tengildet'e özel mesaj atarak dosyayı isteyebilirler.
- Sal Eyl 28, 2021 9:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.09.2021)
andorid apk güncelleme var diyor indirmiyor. ve uygulama açılmıyor. buradan da indiremedim. yardımcı olurmusunuz? nasıl indireceğiz.. Android ayarlarından uygulamalara, oradan da seyirTURK'e girip, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin veri seçiniz. Android 10'dan önce bu ayar tek bir yerde ve tüm...