Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
166 uygun sonuç bulundu
Geri dön
- gönderen tengildet
- Çrş Eyl 16, 2020 11:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
rsnckr yazdı: ↑Çrş Eyl 16, 2020 10:59 am
Cok guzel olmus elinize saglik.
..
Baksa bir konuda da yazmistim
Anime dizilerle ilgili bir calisma var mi?
Teşekkür ederim.
Animeler biraz zaman alacak çünkü büyük bir kısmının imdb numarası maalesef yok. Bizim sistemde bir çok bilgiyi imdb den almakta. Ama çözüm bulacağız. Teşekkürler.
- gönderen tengildet
- Cum Eyl 18, 2020 5:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dizi yada filme Android cihazlarda dizinin yada filmin üzerine uzun basılı tutarsanız, Kodide sağ tıklarsanız, bir menü çıkacak bu menüden benzer filmlere, yönetmen ve filmlerine, senarist ve filmlerine, oyuncu ve filmlerine ulaşabileceksiniz. Benzer filmler seçilince direk listelenecek, ancak yönet...
- gönderen ahmettamoglu
- Cum Eyl 18, 2020 11:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, Bu güzel özellik için öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle gerçekten kullanışlı özelliklerin eklendiğini görmek çok sevindirici. Benim de bu özelliği geliştirmek için bir önerim olacak. Kendi deneyimim üzerinden açıklamaya çalışayım: Sadri Alışık'ın seyirtürkteki tüm filmlerini listelemek ist...
- gönderen onur
- Cmt Eyl 19, 2020 2:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Usta senin ve tejr 'nın emeğine sağlık müthiş olmus k2 pro android 5 de yeni sürüm sorunsuz çalışıyor.tek sorun fileru linkleri çalışmıyor.valla helal olsun müthiş bir iş gerçekten iyi geceler.
- gönderen homers
- Pzr Eyl 20, 2020 12:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Son sürümler için teşekkürler dizi.plus parserinin eklenmesi bir çok yeni dizinin de eklenmesini sağlamış ayrıca teşekkürler. Ancak dizi.plus parseri linklerindeki "Türkçe altyazı" linklerini uygulama ve kodi üzerinde çalıştıramadım. Uygulamada "link bulunamadı,sorun SeyirTURKe iletil...
- gönderen tengildet
- Pzt Eyl 28, 2020 11:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
yeni konu: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=276 Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) ...
- gönderen hakan2200
- Sal Eyl 29, 2020 11:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ?
- gönderen tengildet
- Sal Eyl 29, 2020 12:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ? İzlemeye devam et kısmı normal kullanıcılar tarafından kullanılmaya devam edecek, ancak son kaldığınız bölüm kırmızı ile işaret...
- gönderen Barkin33
- Sal Eyl 29, 2020 12:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Selamlar..Kore dizilerinin adları malesef korece ve aradığımız diziyi malesef bulamıyoruz.Hiç değilse ing.adlarını koyabilirseniz daha çabuk arama ve istediğimiz diziyi izleyebiliriz diye düşünüyorum
İyi Çalışmalar..Kolay gelsin