24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

166 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen Nim
Sal Eyl 29, 2020 2:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Belliydi saten turkvod ücretli üyeliğe geçtiği gün seyirturkun de paralı olacağını söylemiştim.ilk önce ömür boyu ücretsiz deyip platforma adam çekiyorsunuz daha sonra masraflar var deyip para kazanmak için kırk takla atıyorsunuz .... Şahsen hiç yakıştıramadım Yukarıda yazdiklarimida bana yakistirma...
gönderen tengildet
Sal Eyl 29, 2020 2:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

eyw. Ancak
ömür boyu ücretsiz
hiç bir zaman demedik. Dilediğiniz her şeyi (nezaket kurallarını bozmadan) söyleyebilirsiniz. Ancak söylemediğimiz bir şeyi söylemiş olmakla itham etmeyiniz. Teşekkürler.
gönderen deşarj
Sal Eyl 29, 2020 3:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tizen için bir gelişme yok, kodide kullanılabilecek, androidde kullanılabilecek, enigma2 için kodi öneriyorduk ama enigma2 dede ayarlara girilmiyormuş sanırım, cihaz olmadığından deneyemiyorum. Enigma2 kodide uygulamaya girince ayarlar menusune basınca gelmiyor olabilir ama normal yollarla ayarlara...
gönderen Sarkastik
Cum Eki 02, 2020 4:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
gönderen deşarj
Cum Eki 02, 2020 5:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 9:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

Sunucularımızdaki sıkıntıdan dolayı bir süre seyirTURK uygulamaları çalışmayacaktır. Bu kez sıkıntı hizmet aldığımız fimanın sunucularımızı kapatmasıdır. Muhtemelen istemeyen bir veya bir kaç kişinin kötü niyeti ile oldu. Özelikle VIp olayını açıkadıktan sonra bu durumun meydana gelmesi biraz şaşırt...
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 2:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmler...
gönderen turbetfur
Çrş Oca 27, 2021 7:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

@tengilted hocam cevap verdiniz ama sildiniz heralde. Siz beni yanlış anladınız. Ben programın açılış sayfasından bahsetmiyorum. Miboxun ana ekranından bahsediyorum.
gönderen turbetfur
Çrş Oca 27, 2021 8:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yanlış bilmiyorsam uygulama geliştiricilerimiz MiBox S üzerinde test ederek geliştiriyor uygulamayı. * Ben ana ekrana seyirTURK favoriler kısmını ekledim, yeni favori ekledikçe güncelliyor. Ben yeni çıkan diziler ve filmleri ekledim ama yeni film veya dizi çıkınca güncellenmiyor. Favorileri demiyor...
gönderen turbetfur
Pzr Oca 31, 2021 4:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sayın adminler seyirturk android uygulamasının playerini miboxlarda kullanmak iskence oldu. İleri sarmak istiyoruz hep şu 1x 2x falan hızlandırmaya gidiyor. Bir türlü ileri veya geri sarmaya getiremiyoruz. Film oynarken direkt ileri tuşuna basincada Çok ileri gidiyor. Bu ileri sarmayi hiç değilse 15...