Emeği gecen dostalarimiza sonsuz tesekkurler.
Görsel inanilmaz güzel, benim suan icin gordugum tek sey ekrani otm. ayarlayamamasi gibi. izah edecek olursam en son eklenen filmlerde bastaki yazilarin okunamamasi gibi ..
166 uygun sonuç bulundu
- Sal Nis 14, 2020 12:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Nis 15, 2020 6:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
android sürümünüde şimdi güncelledim odn haricinde bir sorun yok (odn ülkemizden engellendiğinden beri bende browser üzerindende çalışmıyor zaten).mail.ru hem kodi hemde androidde sorunsuz açıldı bende.zaten odn ve mail.ru çok fazla link silen platformlar bana çok cazip gelmiyorlar Fembed linkleride...
- Prş Nis 16, 2020 12:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Birde apk'da şu sorun var, sinir bozuyor. Ana sayfada aşağı inip sağa doğru filmlere teker teker bakayım diyorum (konu, afiş) bir filme girip çıkar çıkmaz proğram yukarı çıkıp izlemeye devam et kısmına gelip oraya ekliyor (filmin 1 dakikasına bakmasam bile). Bende bakmaya devam etmek için aşağı inme...
- Cum Nis 17, 2020 10:17 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
slm ustalar sizlere bir sorum olacak bende amazon fire stick 2 var ne zaman günceleme gelirse neden otomatik günceleme olmuyor.her zaman silip tekrar yüklemekmi lazim bunun baska bir yöntemi yokmu acaba? sadece ögrenmek istedim. vermis oldugunuz emekler icin cok ama cok tsk ederim,emekleri gecen her...
- Cum Nis 17, 2020 11:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
slm ustalar sizlere bir sorum olacak bende amazon fire stick 2 var ne zaman günceleme gelirse neden otomatik günceleme olmuyor.her zaman silip tekrar yüklemekmi lazim bunun baska bir yöntemi yokmu acaba? sadece ögrenmek istedim. vermis oldugunuz emekler icin cok ama cok tsk ederim,emekleri gecen he...
- Cmt Nis 18, 2020 12:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
Hayirli olsun. Emegine saglik ustad ![cay :cay](./../../../../images/smilies/icon_cay.png)
![cay :cay](./../../../../images/smilies/icon_cay.png)
- Cmt Nis 18, 2020 12:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Hadi hayırlısı.Kolaylıklar dilerim TeJR kardeşimize.Elleri dert görmesin ![kahve :kahve](./../../../../images/smilies/icon_coffe%20%282%29.png)
![kahve :kahve](./../../../../images/smilies/icon_coffe%20%282%29.png)
- Cmt Nis 18, 2020 2:33 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Merakla bekleniyor
- Cmt Nis 18, 2020 9:26 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Loading.... ![Rolling Eyes :roll:](./../../../../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./../../../../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Cmt Nis 18, 2020 11:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Hiremco'da seyirTURK
Adı turkvod2 olarak.seyirturk logosu yok hocam.