166 uygun sonuç bulundu
- Cmt May 16, 2020 12:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV Uygulaması Hakkında birkaç öneri
Merhaba android tv uygulaması için birkaç öneride bulunmak istiyorum. Seyirtürk uygulaması harika öncelikle yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ancak içerikleri kontrol için uygulamaya ebeveyn kontrolü tarzı bir özellik ekleyebilirseniz harika olacağını düşünüyorum. Çünkü evdeki çocuklar t...
- Prş May 21, 2020 7:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
- Sal May 26, 2020 6:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Güncellemeden sonrada özelleştirmeleri kumanda edemiyoruz (android 7 smart tv) cihazım
- Sal May 26, 2020 8:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ellerinize sağlık, her şey güzel ancak benim bir sorunum var. Bilgisayarda KODI üzerine, Mi Box S üzerinde hem KODI hem de apk olarak kurulu. IPTV kısmında IPTV 6 altında 3 tane Yeşilçam kanalı var. Birkaç gün önceye kadar bunlar açılırken, şu anda APK üzerinden açılmıyor. KODI üzerinde sorun yok am...
- Prş May 28, 2020 12:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu.
- Prş May 28, 2020 3:36 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu. Tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? İlk açılıştamı yapıyor yoksa açıldıktan sonra rastgele mi? Evet denedim. Ancak sonuç aynı oldu. Bir kaç farklı şekilde olabiliyor. İlki rastgele, herhangi bir ...
- Pzt Haz 01, 2020 7:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV Uygulaması İçin Öneriler
Uygulamayı hazırlayan üstadın ellerine sağlık, gerçekten emek vermiş ve çok güzel olmuş. Xiaomi Mi Box S kullanıcısı olarak programın Android TV sürümü için nacizane birkaç önerim olacaktı. Dikkate alırsanız sevinirim. 1. Uygulamanın ana ekranında "Sayfam", "Filmler" ve "Diz...
- Prş Haz 04, 2020 1:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Telegram da kanalımız yoktur, sahte hesaplara dikkat
Dün bir dostumuz Telegram da kanalımız olup olmadığınız sordu, bizde bilmiyorduk varmış :) Bizim Telegram da kanalımız yok, bizim adımıza açılmış sahte hesaplara lütfen itibar etmeyiniz. Buradan da onlara seslenmiş olalım. Lütfen adımıza açtığınız kanalı kapatınız. Bize ulaşabileceğiniz kanallar şun...
- Cum Haz 05, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
Denedim ustam. İcabında kutuyu da sıfırlardım fakat, bugünkü güncelleme gelene kadar muhteşem bir şekilde çalışıyordu.
Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor.
Fırsat buldukça tekrar denerim artık.
Çok teşekkürler.
Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor.
Fırsat buldukça tekrar denerim artık.
Çok teşekkürler.
- Cum Haz 05, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
Sayfa özelleştirme bölümünde, Benim sayfamı ayarlarken, Seçeneklerde Yerli filmler vardı.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.