166 uygun sonuç bulundu
- Prş Haz 11, 2020 9:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Sevgili yetkililer normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun...
- Prş Haz 11, 2020 10:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Öncelikle favorilere ekleme yapabilmeniz için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir nasıl yapıldığını ve diğer avantajlarını görmek için https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24 adresine bakınız, açıklamada nasıl favorilere ekleme yapacağınızda diğer bilgilerle birlikte yazılı. Mevcut ku...
- Prş Haz 11, 2020 10:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı
- Prş Haz 11, 2020 10:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı Bildirilen bir sorun yok şu ana kadar. Öncelikle hangi cihaz ve android sürümü nedir? ikincisi o hata bir önceki sürümde vardı . dilerseniz uygulamayı kaldırın sonra sitemizden yeniden indirip kurun ...
- Cum Haz 12, 2020 3:08 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK e 4k içerik eklemek mümkün mü?
hayırlı cumalar hayırlı işler.4k içerik eklemek mümkünmü.
- Cum Haz 12, 2020 7:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı Dün Akşam Philips Android Tv si olan bir arkadaşıma kurdum en son verilen. 1.86 yazılımı. Uygulama yüklendikten sonra, Afişlerin üstünde Logo sabit kaldı ve görüntü dondu. Sonrasında. TV'nin fişini ç...
- Cum Haz 12, 2020 10:48 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: novacom cihazı olan gönüllü bir tester arıyoruz.
Demek kullanan yok o cihazı. Konuyu kapatıyoruz.
- Cum Haz 12, 2020 10:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 4k
Bir başka konudaki soru ve yanıtım, Yeni bir öneri geldi aklıma.. 4k film izliyordum. Netflixte Neden seyirtürkte'de 4K filmler olmasın. Film Türleri kısmında. Bazı sitelerde 4K filmler var. internet bağlantısı yeteenler için guzel olur. benim yanıtım: Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi vide...
- Cum Haz 12, 2020 1:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Nur topu gibi bir sorunumuz oldu.
Apk.
Tv sony xf9005
Sürüm 8
Filme giriyorum, aşağıdaki herhangi bir linke tıklıyorum.
Uygulama beni ana sayfaya atıyor.
Film, dizi, belgesel, iptv izlemek artık hayal.
Apk.
Tv sony xf9005
Sürüm 8
Filme giriyorum, aşağıdaki herhangi bir linke tıklıyorum.
Uygulama beni ana sayfaya atıyor.
Film, dizi, belgesel, iptv izlemek artık hayal.
- Cum Haz 12, 2020 1:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Beelink Gt 1mini.
Android 8
Hiçbir sorun yok.
Android 8
Hiçbir sorun yok.