65 uygun sonuç bulundu
- Pzr Mar 22, 2020 1:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ? Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur. O şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim...
- Prş Mar 26, 2020 3:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de bazı filmler açılmıyor.
seyirTURK Kodi de bazı filmler açılmıyor, bu sorunu fark ettik. Bazı dostlarda bunu bildirdiler. Ayrıca Up linkleride çalışmıyordu. Bunlar yeni sürümle (1 hafta içinde verilecek) düzeltilmiş olacak.
- Cum Mar 27, 2020 2:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Westworld (2016–)
Süper bir dizi. Tavsiye ederim.
- Cum Mar 27, 2020 12:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Mar 27, 2020 12:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
Bizler sağlık çalışanları olarak her gün hastaneye geliyoruz.
sizler de bizim iş yükümüzü azaltmak için evde kalın lütfen.
Zor bir süreç ülkemiz ve dünya adına umarım en az kayıpla atlatırız bu dönemi.sağlıcakla kalın.
sizler de bizim iş yükümüzü azaltmak için evde kalın lütfen.
Zor bir süreç ülkemiz ve dünya adına umarım en az kayıpla atlatırız bu dönemi.sağlıcakla kalın.
- Cum Mar 27, 2020 1:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
İsmail ben de seni merak ediyordum. Gerçekten işiniz çok zor Allah kolaylık versin. Umarım en kısa sürede bu beladan kurtuluruz. Bu arada evde kalmak isteriz tabii ama bu herkes için kendi isteğine bağlı değil maalesef. Bu devletin alacağı tedbirler kapsamında olur ancak.. Ben istemezmiydim bu satır...
- Cum Mar 27, 2020 11:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
1911 yılında çekilmiş bir görüntünün Yapay Zeka ile 4k ya çevrilmiş hali
https://www.youtube.com/watch?v=hZ1OgQL9_Cw Ünlü bir YouTuber ise, 1911 yılında çekilen görüntüleri yapay zeka ile güçlendirerek, 4K çözünürlüğünde ve 60 fps kaliteye ulaştırdı. Svenska Biografteatern isimli şirket, 1911 yılında çalışanlarını ABD'nin New York kentine bir seyehat için yolladı. Şirke...
- Cmt Mar 28, 2020 11:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Nedendir bilmiyorum kullandığım k2 pro androidboxda linkler açılmıyor aynı linkler (closeload) t60 türkcelde aynı android sürümünde (5.1) sorunsuz çalışıyor.K2 de bazı sistem dosyaları eksik sanırım ama hangileri kimbilir ?bu arada uygulama basit ve kullanışlı insanı yormuyor.Yerli ve yabancı dizi ...
- Sal Mar 31, 2020 11:50 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bir başka dostumuzda kodi yükleme videosu hazırlamış.
Kendisine çok teşekkür ederiz. Bununla birlikte ayarlardan giriş yapmak biraz önemli çünkü kaldığınız yerden ( dilediğiniz cihazdan kaldığınız yerden) izlediğinize devam edebilmeniz ancak bu şekilde mükün. Ayrıca bir sebepten izlemeye ara verdiğiniz fillerin listelerine ulaşmanızda bu sayade mümkün....
- Sal Mar 31, 2020 2:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Lütfen tv nizin görünt ayarlarından ekrana sığdır seçeneğini aktif ediniz. Ne alakası var demeyin denenmiştir
diğer uygulamalarınız etkilenmeyecektir.
![Smile :)](./../../../../images/smilies/icon_e_smile.gif)