65 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzt Eyl 28, 2020 11:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

yeni konu: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=276 Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) ...
gönderen tengildet
Çrş Eyl 30, 2020 9:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.

İlk kez otomatik alınmayan ve el ile düzenlenen bir dostumuzun ( kendi isterse kullanıcı adını belirtebilir) hazırladığı listeyi IPTV TR olarak IPTV listelerimize ekledik. Uzun soluklu güncel bir liste olması dilegiyle.

direk link şeklinde isteyen dostlar için : https://itasli.tk/iptvtr/index.m3u
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 9:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

Sunucularımızdaki sıkıntıdan dolayı bir süre seyirTURK uygulamaları çalışmayacaktır. Bu kez sıkıntı hizmet aldığımız fimanın sunucularımızı kapatmasıdır. Muhtemelen istemeyen bir veya bir kaç kişinin kötü niyeti ile oldu. Özelikle VIp olayını açıkadıktan sonra bu durumun meydana gelmesi biraz şaşırt...
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 11:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

Şimdilik geçici bir süre çözüm bulduk. Verileri kurtarabileceğiz. Ancak yarın çalışmalarımız devam edecek.
gönderen tengildet
Sal Eki 06, 2020 4:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

bir üstteki mesajda geçici bir çözüm buduğumuzu belirtmiştik, çalışıyor tabii. ancak kesin işlem biraz zaman alacak.
gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 5:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tv Box Tavsiye

Kullanmakta olduğum H96+ Pro tv boxdan memnun değilim.Hangi uygulama olursa olsun Netflix dahil görüntü dalgalanmalı renkler soluk netlik yok vs.Dün piyasanın en iyisi Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps Bandwith HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli HDMI Kablo satın aldım değişik portl...
gönderen tengildet
Pzt Eki 19, 2020 6:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uygulamalarda Arama Özelliği

1. Filmlerde, Dizilerde arama: Kodi Eklentimizde: Öncelikle Ana menümüzde, Aramak istediğiniz medya tipine göre Film, Dizi veya IPTV bölümlerinden birini seçiniz, ardından seçtiğiniz bölüme göre Arama'ya yada IPTV Arama'ya basınız. Dizi ve Film aramaları için çıkan pencereden aşagıdaki seçeneklerde...
gönderen tengildet
Pzt Eki 19, 2020 9:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma

Beğendiğiniz videoları seyirTURK favorilerine alarak dilediğinizde bunlara daha rahat erişebilirsiniz: Film veya dizileri seyirTURK Favorilerine alma: Kodi Eklentimizde: seyirTURK favorisine almak istediğiniz Film yada Dizinin yada Dizi bölümünün üzerine gelerek, fare ile sağ tıklayınız veya kumanda...
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Kas 11, 2020 7:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

KARABAĞ'DA HAK YERİNİ BULDU!

Azerbaycanın eski Dağlık Karabağ Özerk Bölgesinde 27.09.2020-09.11.2020 tarihlerinde başlatılan ve zaferle sonuçlanan, ermeni teröristler tarafından 90'lı yıllarda kuşatılmış olan topraklarda elde ettiğimiz büyük zaferde bize kesintisiz ve kayıtsız şartsız desteklerini esirgemeyen tüm Türkiye Cumhur...
gönderen tengildet
Çrş Kas 11, 2020 8:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: KARABAĞ'DA HAK YERİNİ BULDU!

En az senin kadar sevindim. Haksızca işgal edilmiş toprakların özgürlüğüne kavuşmasını büyük mutlulukla karşılıyorum. Bu mücadelede hayatını yitirmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara büyük şifa diliyorum. Azerbaycan'lı kardeşlerimizi tebrik ediyorum.