49 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen osmanke
Prş Nis 23, 2020 3:33 am
Foruma Git
Konuya Git

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAKKINDA BİLGİLER Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin resmi bayramlarından biridir. Türkiye ve KKTC yanı sıra Kosova Cumhuriyeti’nde ” 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı” olarak kutlanılır. Tür...
gönderen deşarj
Prş Nis 23, 2020 10:46 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.Nice 100.yıllara sağlıkla,huzurla barışla.
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 11:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK e bir teşekkür e-postası

Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
gönderen Oscarcat
Cum May 08, 2020 11:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

Teşekkür

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler evlere kapanmak zorunda olduğumuz su günlerde inanılmaz moral kaynağı oldunuz sağolun varolun arkadşlar
gönderen tengildet
Cmt May 09, 2020 12:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Teşekkür

Biz de sizlere teşekkür ederiz. Sağolun.
gönderen osmanke
Pzr May 10, 2020 12:36 am
Foruma Git
Konuya Git

Annele Gününü kutlu olsun.

Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Anneler Günü kutlu olsun.!
Resim
gönderen tengildet
Sal May 19, 2020 12:40 am
Foruma Git
Konuya Git

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

İstiklal mücadelemizin sembol günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Resim
gönderen osmanke
Sal May 19, 2020 3:54 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ). 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
Resim