92 uygun sonuç bulundu
- Sal Eki 06, 2020 11:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
- Sal Eki 06, 2020 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eki 06, 2020 11:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkürlertengildet yazdı: ↑Sal Eki 06, 2020 11:48 pmmaalesef sizin verdiğiniz sitenin hiç bir videosunu çalıştıramadık, çalışmıyor denemeye devam edeceğiz.
ama hdfilmcehenneminin asıl adresi: https://www.hdfilmcehennemi2.pw
burayı ekleyeceğiz. ama biraz zaman alabilir.
- Çrş Eki 07, 2020 6:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Filmlerde daha çok alternatif kaynak olmalı. Örneğin yeni çıkanlar bölümünde başta olan 12 hour shift adlı film de aynı siteden 2 kaynak var biri çalışmıyor. Farklı site alternatifleri artırılmalı.
- Çrş Eki 07, 2020 7:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kaynaklar yeterli. Bahsi geçen fil şu anda sadece unutulmaz filmlerde var. Başka sitede yok zaten. Unutulmaz filmlerde de kaldırılmış. Bizde kaldıralım. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Aslında torrent te var bir Türkçe altyazısı yok. Stremio dan Türkçe altyazı olmadan izlenebiliyor. Bu Türkçe a...
- Çrş Eki 07, 2020 8:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kaynaklar yeterli. Bahsi geçen fil şu anda sadece unutulmaz filmlerde var. Başka sitede yok zaten. Unutulmaz filmlerde de kaldırılmış. Bizde kaldıralım. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Aslında torrent te var bir Türkçe altyazısı yok. Stremio dan Türkçe altyazı olmadan izlenebiliyor. Bu Türkçe a...
- Prş Eki 08, 2020 11:24 am
- Foruma Git
- Konuya Git
ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o k...
- Prş Eki 08, 2020 1:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
"Sistemde mevcut id si olan dizilerin yeni bölümleri çıktıysa her gün saat 13:00 de eklenir, yeni filmler, eski filmlerin yeni linkleri, sistemde id si olmayan diziler cumartesieri eklenir." Böyle bir kural niçin var hocam? Yani kaynak sitelerde yeni bir film veya dizi çıkınca özellikle cu...
- Prş Eki 08, 2020 1:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Eki 08, 2020 3:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sayın admin anladığım kadarı ile sizlerin program üzerinde direk bir mudahaleniz yok talepleri siz yazılımcı ya iletiyorsunuz oda gereğini yapıyor