24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

92 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen turbetfur
Prş Eki 08, 2020 4:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, W...
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 2:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hem seyirturk apk sını hemde kodiden seyirturk eklentisini kurdum, hangisi daha iyi kullanışlı, aralarında bir fark var mı, siz hangisini tavsiye edersiniz?
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 2:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

android tv veya android TV işletim sistemli box veya Android Telefon ise Android uygulamamız daha avantajlı. PC, enigma2 uydu alıcıarı için kodi eklentimiz. Android Box (İşletim sistemi Android TV omayanlar) için ikiside uygun ama ben Android sürümümüzü tercih ederim. Teşekkürler xiaomi Mi TV stick...
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 3:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Cum Eki 09, 2020 3:06 pm
Mi kullanıyorsanız mutlaka Android sürümümüz çünkü mi nin ana ekranına 4 adet kanal (şu sağa doğru giden resimer) ekleyebilirsiniz.
Aynen öyle yaptım netflix gibi oldu :D
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 6:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yine bilgi amaçlı soruyorum : cumartesi günleri ekleyeceğiniz yeni çıkan film ve dizileri neye göre hangi kriterlere göre seçiyorsunuz? Bir hafta içerisinde çıkan tüm filmleri veya dizileri eklemeye çalışıyor musunuz?
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 7:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Tv Box Tavsiye

Herseyi halletim 2 şeyi halledemedim, 1. si download hızım diğer cihazlarda wifi ile 47mb iken bu cihazda 30mb yi geçemiyorum (ethernet kablo kullanmak istemiyorum) ikincisi ise tek tık ile arka plandaki programları kapatmanın yolunu bulamadım
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 7:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Seçmiyoruz, bize kaynak olan tüm sitelerdeki yeni dizi ve yeni filmler çekiliyor. Dizileri aldığımız sitelerdeki yeni çıkan dizi ve eski dizilerin bölümlerini günlük alıyoruz (saat 13:00 da) eski dizilerin (sisteme daha önce eklenmiş) yeni bölümlerini hemen ekliyoruz çünkü detayları alınmış diziler...
gönderen turbetfur
Cmt Eki 10, 2020 2:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Arkadaşlar yazmayım dedim tartışma çıkar dedim ama sonunda yazmak zorunda kalıyorum. İnternet üzerinden dizi seyretmek daha çok yabancı ücretli kanalların kaliteli dizilerini, Türkiye tv ler inde olmayan diziler için olmalı ve bütün dünyada böyle. Yok show tv deki yok atv deki yok fox daki dizi! Yap...
gönderen turbetfur
Cmt Eki 10, 2020 7:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Tv Box Tavsiye

Mersis yazdı:
Cmt Eki 10, 2020 6:38 pm
Arka planda çalışan uygulamaları Navigation Bar ile kapatın.
Hocam biraz daha açıklar mısınız hangi navigasyon bar?