Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
96 uygun sonuç bulundu
Geri dön
- gönderen turbetfur
- Cum Oca 22, 2021 2:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Cum Oca 22, 2021 10:48 am
Uygulama dan olduğuna emin misiniz? Bizde sıkıntı yoktu.
Hocam son günlerde çok takılmalar oluyor. Videolarda filmlerde değil programın kendisinde oluyor. Bazen donuyor. Bazen geri tuşuna basıyoruz donuyor bazen programa tıklıyoruz boş ekranda kalıyor gibi şeyler.
- gönderen turbetfur
- Pzr Oca 24, 2021 9:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
demekki tek kaynak site eklemiş ondada sorun var. biraz sabır yeni linkler yakında eklenir. kaynak sitenin notu (filmakinesi): Telif Haklarından Dolayı Kaldırılmıştır. başka sitedede sadece hdfilmceheneminde adı var film yok sadece fragman. başka kaynak sitelerdede yok zaten. Ya hocam bunlarinda yi...
- gönderen turbetfur
- Çrş Oca 27, 2021 7:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengilted hocam cevap verdiniz ama sildiniz heralde. Siz beni yanlış anladınız. Ben programın açılış sayfasından bahsetmiyorum. Miboxun ana ekranından bahsediyorum.
- gönderen turbetfur
- Çrş Oca 27, 2021 8:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yanlış bilmiyorsam uygulama geliştiricilerimiz MiBox S üzerinde test ederek geliştiriyor uygulamayı. * Ben ana ekrana seyirTURK favoriler kısmını ekledim, yeni favori ekledikçe güncelliyor. Ben yeni çıkan diziler ve filmleri ekledim ama yeni film veya dizi çıkınca güncellenmiyor. Favorileri demiyor...
- gönderen turbetfur
- Pzr Oca 31, 2021 4:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sayın adminler seyirturk android uygulamasının playerini miboxlarda kullanmak iskence oldu. İleri sarmak istiyoruz hep şu 1x 2x falan hızlandırmaya gidiyor. Bir türlü ileri veya geri sarmaya getiremiyoruz. Film oynarken direkt ileri tuşuna basincada Çok ileri gidiyor. Bu ileri sarmayi hiç değilse 15...