92 uygun sonuç bulundu
- Çrş Oca 13, 2021 11:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Oca 21, 2021 6:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Güzel gelişme
Hafta içinde yeni filmlerin geldiğini görmek mükemmel teşekkürler.
- Prş Oca 21, 2021 7:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Bu akşam müthiş takılıyor uygulama nazar değdi
- Cum Oca 22, 2021 2:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hocam son günlerde çok takılmalar oluyor. Videolarda filmlerde değil programın kendisinde oluyor. Bazen donuyor. Bazen geri tuşuna basıyoruz donuyor bazen programa tıklıyoruz boş ekranda kalıyor gibi şeyler.
- Pzr Oca 24, 2021 9:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
demekki tek kaynak site eklemiş ondada sorun var. biraz sabır yeni linkler yakında eklenir. kaynak sitenin notu (filmakinesi): Telif Haklarından Dolayı Kaldırılmıştır. başka sitedede sadece hdfilmceheneminde adı var film yok sadece fragman. başka kaynak sitelerdede yok zaten. Ya hocam bunlarinda yi...
- Çrş Oca 27, 2021 7:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengilted hocam cevap verdiniz ama sildiniz heralde. Siz beni yanlış anladınız. Ben programın açılış sayfasından bahsetmiyorum. Miboxun ana ekranından bahsediyorum.
- Çrş Oca 27, 2021 8:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yanlış bilmiyorsam uygulama geliştiricilerimiz MiBox S üzerinde test ederek geliştiriyor uygulamayı. * Ben ana ekrana seyirTURK favoriler kısmını ekledim, yeni favori ekledikçe güncelliyor. Ben yeni çıkan diziler ve filmleri ekledim ama yeni film veya dizi çıkınca güncellenmiyor. Favorileri demiyor...
- Pzr Oca 31, 2021 4:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sayın adminler seyirturk android uygulamasının playerini miboxlarda kullanmak iskence oldu. İleri sarmak istiyoruz hep şu 1x 2x falan hızlandırmaya gidiyor. Bir türlü ileri veya geri sarmaya getiremiyoruz. Film oynarken direkt ileri tuşuna basincada Çok ileri gidiyor. Bu ileri sarmayi hiç değilse 15...
- Cmt Şub 06, 2021 4:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 06.02.2021)
Kral güncelleme olmuş
- Cum Nis 02, 2021 4:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 26.03.2021)
Tv boxlardaki video player güncellemesi mükemmel olmuş teşekkürler.