18 uygun sonuç bulundu
- Sal Eki 06, 2020 1:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Evet karagözün dediği gibi önce uyarı veriyor siz tamama basınca güncellemeyi otomatik yapıyor.
- Sal Eki 06, 2020 11:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
- Cum Eki 09, 2020 7:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seçmiyoruz, bize kaynak olan tüm sitelerdeki yeni dizi ve yeni filmler çekiliyor. Dizileri aldığımız sitelerdeki yeni çıkan dizi ve eski dizilerin bölümlerini günlük alıyoruz (saat 13:00 da) eski dizilerin (sisteme daha önce eklenmiş) yeni bölümlerini hemen ekliyoruz çünkü detayları alınmış diziler ...
- Cmt Eki 10, 2020 2:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Biz bir ürün sağlayıcı olarak herkesi düşünmek zorundayız. Çünkü ürünümüzü daha fazla insan kullansın isteriz. Yerli dizilere de yer vermek gerekir çünkü izleyicisi olan bir ekosistem bu. Ben yakınlarımdan gördüğümü yazıyorum: aynı saatte farklı kanallardaki dizileri izlemek istiyorlar ancak tek kan...
- Pzt Eki 12, 2020 7:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
nedeni o değil ama olsun daha önce bildirilmiş bir sorun, sebebini de bulduk çözüm ürettik bir sonraki sürümde bu sorun kalkmış olacak. Teşekkürler.
- Sal Eki 13, 2020 9:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@turbetfur, @linmod
teşekkürler. bir hata olmuş. tekrar kontrol ediniz.
teşekkürler. bir hata olmuş. tekrar kontrol ediniz.
- Çrş Eki 14, 2020 7:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Eki 15, 2020 10:07 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
İyi günler. Umarım ücret canımızı acıtacak bir derecede olmaz. Ülke gerçekleri, ücretsiz platformlar, internet vb. çok çeşitliliğin getirdiği açmazlar arasından üye kayıpsız yola devam edersiniz.
- Cmt Eki 17, 2020 1:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Eki 21, 2020 7:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler